Antena 3 CNN Actualitate Mâncare cu gândaci pentru studenții de la Academia de Poliție: "În 1998 ni se servea același balast. De data asta are și gândaci, atunci avea doar pietre"

Mâncare cu gândaci pentru studenții de la Academia de Poliție: "În 1998 ni se servea același balast. De data asta are și gândaci, atunci avea doar pietre"

A fost mâncare cu gândaci în meniul studenților de la Academia de Poliția Al. Ioan Cuza din București. Mai multe fotografii au fost postate în mediul online de liderul unui sindicat al polițiștilor.

Mâncare cu gândaci pentru studenții de la Academia de Poliție: "În 1998 ni se servea același balast. De data asta are și gândaci, atunci avea doar pietre"
Sursa foto: Adevarul.ro
de Mia Lungu    |    30 Oct 2021   •   12:31

"A venit un răspuns halucinant. Nu se poate așa ceva, în România anului 2021 în care vrem ca totul să meargă bine. Explicațiile au fost că mâncarea este foarte bună, este un meniu extraordinar, la care bineînteles că nu au comunicat niciun fel de gramaj pentru fiecare în parte", a precizat, la Antena 3, Liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual - filiala Olt, Cristel Iotu.

"Vorbim de mâncarea de bază, despre cele trei meniuri, pentru mic dejun, prânz și cină. Nu vorbim de dulciuri și sucuri.

Bătaia de joc continuă. Eu am fost în școală în 1998, când ni se servea același balast, cu referire directă la orez, care de data asta are și gândaci, atunci avea doar pietre.", a adăugat acesta.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close