Antena 3 Actualitate Ciolacu: Cu ajutorul PSD, capacitatea de testare va depăși 4.000! Nu am mai stat după acest Guvern depășit de situație!

Ciolacu: Cu ajutorul PSD, capacitatea de testare va depăși 4.000! Nu am mai stat după acest Guvern depășit de situație!

de L.D.    |    21 Apr 2020   •   11:50
Ciolacu: Cu ajutorul PSD, capacitatea de testare va depăși 4.000! Nu am mai stat după acest Guvern depășit de situație!
Sursa foto: hepta

În cadrul unei postări de pe o rețea socială, Marcel Ciolacu a anunțat că, prin contribuția aleșilor locali ai PSD, capacitatea de testare a României a fost dublată, urmând să ajungă, în curând, la peste 4.000.

”În fiecare zi, peste 3.200 de teste COVID-19 s-ar putea face în plus în România, prin implicarea aleșilor locali ai PSD, iar în curând capacitatea de testare va depăși 4.000!

Nu am mai stat după acest Guvern, depășit total de situație! De la începutul crizei, președinții de Consilii Județene și primarii PSD din marile municipii au alocat, din resursele locale, peste 34 de milioane de lei pentru achiziția aparatelor de testare tip PCR.

29 de astfel de echipamente sunt # deja în funcțiune și încă 10 urmează să fie instalate.

Contribuția aleșilor locali PSD a dublat capacitatea de testare a României. Ei și-au făcut datoria, dar este clar că Guvernul nu vrea să folosească la maximum această infrastructură și să testeze mai mult. De aceea, pe plan local nu se trimit teste suficiente și nici personal care să le proceseze.

Le mulțumesc colegilor mei pentru tot efortul depus în gestionarea pandemiei la nivelul comunităților pe care le conduc. Felicitări pentru răspunsul prompt în fața pandemiei!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close