Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, la spitalul Marie Curie: "Toți copiii vor fi transferați înapoi. Transformatorul era în garanție, era nou"

Marcel Ciolacu, la spitalul Marie Curie: "Toți copiii vor fi transferați înapoi. Transformatorul era în garanție, era nou"

Premierul și ministrul Sănătății, în vizită la spitalul de copii din București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iul 2023   •   09:23

Premierul Marcel Ciolacu și ministrul Sănătății, Alexandru Rafilla, au vizitat miercuri Spitalul Clinic de Urgență Marie S. Curie unde au fost mutați copiii de la Centrul Clinic de Recuperare Dr. Nicolae Robănescu, afectat de un incendiu.

Premierul și ministrul Sănătății au mers la unitatea medicală pentru a vorbi cu pacienții și cu rudele acestora. De asemenea, Ciolacu și Rafilla au discutat cu cadrele medicale despre situația creată în urma incendiului de noaptea trecută.

"Este evident faptul că nu se poate aduce un alt transformator, va intra în funcțiune un generator și atunci copiii vor putea veni în program normal la recuperare și tratament.

Mai mult, toți copiii vor fi mutați înapoi. Sunt ferm convins că vom găsi o soluție la ministerul Sănătății.

Citește și: Explozie urmată de incendiu la un centru de recuperare pentru copii, în București. Peste 100 de micuți au fost evacuați 

O companie, o echipă care să remedieze ferestrele. Un singur salon a fost afectat cât de cât.

Pentru restul, să vedem ancheta. Transformatorul a fost achitat de către spital, era în garanție, era nou și sunt convins că cei care sunt abilitați să facă această anchetă, să vină cu lămuriri", a declarat Marcel Ciolacu. 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close