Antena 3 CNN Actualitate Maria Ghiorghiu, previziune înfiorătoare pentru români. „O iarnă cumplită va veni în mijlocul verii”

Maria Ghiorghiu, previziune înfiorătoare pentru români. „O iarnă cumplită va veni în mijlocul verii”

Maria Ghiorghiu, previziune înfiorătoare pentru români. „O iarnă cumplită va veni în mijlocul verii”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    18 Mai 2019   •   09:19

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune înfiorătoare pentru români. Clarvăzătoarea susține că în această vară vom avea parte de temperaturi greu de suportat.

„Brusc, începe a ninge puternic și a viscoli puternic. Pur și simplu nu reușeam să merg pe stradă din pricina vântului care bătea dinspre SUD spre Vest, Nord-Vest! Era un ger fraților de crăpau pietrele. Deci, în mijlocul verii, iarna se instalase violent în această parte. Ninsori, viscol, îngheț și vânt extrem de puternic. 

Dragii mei, din păcate, vom auzi de o astfel de iarnă cumplită care va veni în mijlocul verii sau al toamnei calde. Exact ceea ce am scris adeseori, schimbarea Polilor Magnetici, continuă. Dumnezeu S-a mâniat pe noi deoarece suntem răi și neascultători, suntem lipsiți de credință și de iubire față de Aproapele, jignim,înjurăm, ne urâm unii pe alții, aruncăm cu piatră”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close