x close

Mariana Șărămăt, femeia care a crescut-o pe Sorina, noi dezvăluiri după plecarea fetiței în SUA: „Sper că într-o zi se va întoarce”

de Claudia Simion    |    23 Iul 2019   •   00:02
Mariana Șărămăt, femeia care a crescut-o pe Sorina, noi dezvăluiri după plecarea fetiței în SUA: „Sper că într-o zi se va întoarce” foto- captură Antena 3

Mariana Șărămăt, fosta asistentă maternală care a crescut-o pe Sorina, a făcut noi declarații la „Sinteza Zilei” după plecarea din țară a fetiței, alături de părinții adoptivi. 

„Nu pot să cred că după atâta nedreptate pur și simplu au fugit. Dacă nu aveau nimic de ascuns, de ce au fugit? Știau bine că mai sunt procese, nu trebuiau să fugă. Am văzut că au pierdut și avionul. Lor le-a fost frică de ceva, de aceea au fugit cu fata”, a spus Mariana Șărămăt. 

„Nu am dormit toată noaptea”, a mărturisit femeia. 

Cea căreia Sorina obișnuia să îi spună „mama” a dezvăluit că micuța de opt ani nu a mers nicăieri fără ea și că e convinsă că nici ea nu a dormit nopțile. 

„Se vede ce temperament are mama adoptivă. Ei niciodată nu o să-i spună Sorina mamă. Și când va crește mai mare o să o condamne pentru ce i-a făcut”. 

„Sper că într-o zi se va întoarce. Speram să o lase măcar pe Andreea să țină legătura cu ea”. 

Parteneri
Parteneri
sati