Antena 3 CNN Actualitate Mărturia cutremurătoare a mamei angajatului SMURD ucis cu soţia în casă, la Bran

Mărturia cutremurătoare a mamei angajatului SMURD ucis cu soţia în casă, la Bran

Familia angajatului SMURD ucis cu soţia în casă, la Bran, este în stare de şoc. Mama bărbatului a povestit, cu lacrimi în ochi, cum a aflat de tragedie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2023   •   16:36

Între timp, polițiștii au intrat cu forța în locuința principalului suspect pentru dubla crimă de la Bran. Este vorba despre un văr al celor doi soţi uciși, cu care se aflau în conflict,s.

Reamintim că un angajat de la SMURD și soția sa, care era asistentă la Spitalul de Copii din Brașov, au fost găsiți morți în această dimineață în propria locuință.

Nicu, 38 de ani, era angajat la stația SMURD din Moieciu și ar fi trebuit să se prezinte la serviciu în această dimineață. Un coleg de-al său, în momentul în care a văzut că acesta nu mai ajunge, l-a sunat pe unul dintre frații victimei, Cristi, care a vorbit cu mama acestuia și cu cumnata, care era vecină de casă. 

Alexandra avea 32 de ani și lucra la Spitalul de Copii din Brașov. 

Mărturia cutremurătoare a mamei angajatului SMURD ucis cu soţia în casă, la Bran 

"Pe 8 am plecat noi la Tohan, eu cu Cristi, cu băiatul cel mic. Aproape de spital îl sună pe fiul meu pe Cristi, șoferul un coleg şi zice: Cristi, nu răspunde Nicu la telefon trebuia să mă schimbe. A sunat Cristi pe taică-s-o pe soțul zice tati, repede acuma du-te la Nicu, zice că e târziu să fi ducă la servici, ia vezi ce este?

A văzut ușa spartă la intrare, e de topor că e foarte groasă şi a strigat la noră", spune cu lacrimi în ochi mama bărbatului, angajat SMURD, ucis cu soţia în casă, la Bran. 

Macabra descoperire a fost făcută de cumnata celor doi. Pe cei doi i-a găsit la etaj, cu multiple traumatisme la cap. 

"Eu am intrare prima. Bănuiesc că e spartă uşa şi ei sunt morți amândoi în dormitor. În toiul nopții a fost ceva. A intrat cineva peste ei în casă. Au avut altercații cu vecinul de sus. Avea proces deschis cu el", spune şi cumnata bărbatului ucis. 

×
Subiecte în articol: crimă Bran medic smurd asistenta
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close