Antena 3 CNN Actualitate Mărturia soției milionarului găsit mort în pădure: ”Ce s-a publicat nu este adevărat”

Mărturia soției milionarului găsit mort în pădure: ”Ce s-a publicat nu este adevărat”

Fosta soție a lui Alexandru Coman, omul de afaceri din Sibiu care a fost găsit mort în pădurea Băneasa din Bucureşti, după ce a fost dat dispărut timp de trei luni, va fi citată vineri la audieri.

Mărturia soției milionarului găsit mort în pădure: ”Ce s-a publicat nu este adevărat”
Sursa foto: Antena 3
de Roxana Ciucă    |    26 Ian 2022   •   17:00

Alexandru Coman a dispărut la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, iar rudele şi prietenii au cerut ajutorul Poliţiei, dar şi al oamenilor, printr-o postare pe Facebook, pentru a-l găsi.

Timp de trei luni, nimeni nu a ştiut unde se află omul de afaceri din Sibiu. Bărbatul a fost găsit mort, ieri, în pădurea Băneasa din Bucureşti.

„Vă dați seama că nu sunt bine. Ce s-a publicat nici măcar nu este adevărat.”, a declarat fosta soție a milionarului, pentru Antena 3.

Bărbatul nu a acceptat divorțul de cea care i-a fost alături mai bine de 15 ani. A decis să se mute cu chirie în octombrie, după ce în septembrie s-au certat. Acesta suferea, era în depresie și avea probleme cu banii.

Poliţiştii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă nu exclud şi alte variante. Medicii legişti urmează să stabilească cauza morţii afaceristului din Sibiu. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Asupra lui, anchetatorii au găsit acte, telefonul, dar şi o sumă de bani.

 

×
Subiecte în articol: milionar mort padure București
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close