Antena 3 CNN Actualitate Mărturii din spitalul groazei: A fost îngrozitor! Nu era personal, nu se ocupau, nu făceau față

Mărturii din spitalul groazei: A fost îngrozitor! Nu era personal, nu se ocupau, nu făceau față

Situația din Suceava nu s-a schimbat prea mult în ultima vreme. O spun foștii pacienți vindecați de COVID-19, care între timp, au fost externați.

Mărturii din spitalul groazei: A fost îngrozitor! Nu era personal, nu se ocupau, nu făceau față
Sursa foto: flickr.com
27 Apr 2020   •   12:41

”În ce privește situația de acolo, cred că nu s-a schimbat absolut deloc. Cel puțin săptămâna trecută, acum 2 săptămâni, nu era nimic schimbat. Nu era personal, nu se ocupau îndajuns, nu făceau față, foarte mulți bolnavi... Lipsa personalului, cred că asta e cel mai important”, a declarat fiica unei paciente vindecate de coronavirus

Despre igiena din spital, femeia spune că se observă o schimbare. Despre îngrijire însă și despre tratamentul acordat pacienților, situația lasă de dorit. 

”A fost o săptămână și ceva la Terapie Intensivă, a fost transferată la Boli Infecțioase la spitalul vechi și au urmat încă 3 săptămâni de internare. La reanimare, Boli Infecțioase, spitalul vechi, acolo e cel mai aiurea situația, față de spitalul nou. La început a fost o criză de medicamente, dar după două săptămâni a fost remediată ușor problema”.

×
Subiecte în articol: Suceava spital coronavirus marturii
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close