Antena 3 CNN Actualitate Maşina unui politician clujean, incendiată în stil mafiot

Maşina unui politician clujean, incendiată în stil mafiot

Maşina unui politician clujean, incendiată în stil mafiot
Sursa foto: Foto: cleanmpg.com
de M.Z.    |    18 Sep 2012   •   17:53

O maşină care era folosită de un fost şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Daniel Păcurariu (PNL), a fost incendiată într-un cartier al municipiului Cluj-Napoca, în acest caz Poliţia începând o anchetă pentru urmărirea penală.

Pompierii au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism, pe strada Migdalului din cartierul Gruia al municipiului Cluj-Napoca, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, informează Mediafax.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Daniel Boie, a declarat că instituţia pe care o reprezintă a început o anchetă în acest caz.

"Este începută urmărirea penală pentru incendiere, cu autor necunoscut", a declarat Boie.

El a afirmat că prejudiciul produs de incendiu este de aproximativ 5.000 de lei şi că Poliţia exclude posibilitatea unui atac mafiot.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, autoturismul, un Jeep Grand Cherokee, era folosit, în comodat, de fostul director al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj Daniel Păcurariu.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Păcurariu nu a putut fi contactat pentru a comenta incidentul.





×
Subiecte în articol: masina incendiata
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close