Antena 3 CNN Actualitate Noi măsuri de semnalizare şi avertizare referitoare la limita de înălţime din Pasajul Unirii

Noi măsuri de semnalizare şi avertizare referitoare la limita de înălţime din Pasajul Unirii

Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, a aprobat noi măsuri de semnalizare și avertizare privind limita de înălțime, dar şi pentru limita de tonaj.

Noi măsuri de semnalizare şi avertizare referitoare la limita de înălţime din Pasajul Unirii
Sursa foto: Primăria Sector 4
de Ştefan Petrică    |    20 Ian 2023   •   13:02

"Astăzi, 19 ianuarie, în ședința Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, a fost aprobat planul de măsuri suplimentare de semnalizare a înălțimii maxime admise de 3,5 metri, pentru circulația vehiculelor prin Pasajul Unirii", potrivit comunicatului Primăriei Sectorului 4.

Scopul măsurilor suplimentare de semnalizare a regimului de înălțime este acela de a reduce la maximum posibil numărul incidentelor similare celor care au avut loc în ultimele cinci luni la nivelul pasajului rutier.

Citește și: Pericol de surpare în Piața Unirii din București! Traficul rutier se închide

Perioada de implementare a acestor măsuri va fi de aproximativ 60 de zile, interval condiționat de timpii de livrare a sistemelor de semnalizare și avertizare.

"Asigurăm participanții la trafic că echipa de specialiști a Sectorului 4 al Municipiului București va depune în mod responsabil, în permanență, toate eforturile pentru a crește gradul de siguranță în exploatarea acestor lucrări de infrastructură", se mai arată în comunicat.

Citeşte şi : Vehiculele cu tonaj mare nu vor mai circula prin Piața Unirii din București. Comisia Tehnică din PMB a dat acordul pentru restricționarea accesului

×
Subiecte în articol: pasaj Unirii limitator intaltime
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close