Antena 3 CNN Actualitate Media Ajutor pentru Andreea! Colega noastră are 25 de ani şi a aflat că suferă de cancer osos

Ajutor pentru Andreea! Colega noastră are 25 de ani şi a aflat că suferă de cancer osos

Ajutor pentru Andreea! Colega noastră are 25 de ani şi a aflat că suferă de cancer osos
26 Sep 2011   •   08:02
Este zâmbitoare şi arde de nerăbdare să urce din nou pe munte. Până să ajungă în vârf, însă, Andreea Popescu are de traversat un câmp de luptă. Trebuie să înfrunte duşmanul care i s-a strecurat în viaţă. O boală necruţătoare care îi macină oasele şi muşchii. Dar noi o putem ajuta. Vă invităm să îi întindem o mână de ajutor, acum! Cancerul nu are răbdare.

Andreea Popescu este jurnalist, are 25 de ani, iar pasiunea ei pentru mediul înconjurător a devenit un mod de viaţă o dată cu intrarea în Asociaţia Maimultverde. În urmă cu câteva luni, însă, cancerul a pus stăpânire pe trupul ei. Boala îi macină neîndurătoare oasele şi muşchii. În ultimele şase luni a făcut deja două operaţii şi tratamente chimioterapeutice, iar ce este mai greu abia de acum urmează.

Intervenţia chirurgicală este programată în săptămâna 3-9 octombrie, la o clinică din Turcia. Vor urma apoi 42 de săptămâni de recuperare. Operaţia este evaluată, fără complicaţii, la 25.000 de euro. Iar tratamentul de recuperare depăşeşte 40,000 de euro.

Andreea este însă un om puternic şi optimist. Spun toţi prietenii şi colegii din jurul ei. Cei care nu pot fi zilnic lângă ea îi trimit mesaje şi se roagă pentru ajutor.

Cei care vor să o ajute pot face donaţii în următoarele conturi deschise la Banca Transilvania şi la Raiffeisen Bank:

RO18 BTRL 0460 1201 S652 62XX

RO56 RZBR 0000 0600 0317 8560
 

×
Subiecte în articol: cancer osos jurnalista ajutor
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close