Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 a fost, în luna mai, cel mai urmărit post tv informativ din România

Antena 3 a fost, în luna mai, cel mai urmărit post tv informativ din România

Antena 3 a fost, în luna mai, cel mai urmărit post tv informativ din România
02 Iun 2017   •   13:50

Antena 3, pe locul 1

Conform cifrelor furnizate de catre Kantar Media, Antena 3 a fost, in luna mai, cel mai urmarit post tv informativ din Romania. Pe intreaga zi, Antena 3 a inregistrat, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, o medie de 6.7% cota de piata, si s-a clasat pe locul intai in topul televiziunilor de stiri din Romania.

Tronsonul de dimineata, cand se difuzeaza emisiunile “Stirile diminetii, cu Lorena Burlacu si Marius Ionita” si prima ora de “Previziuni, cu Nadina Campean”, s-a detasat cu o medie de 7% market share si a ocupat prima pozitie in clasamentul posturilor informative.

Si in intervalul orar 16-19 Antena 3 s-a situat pe locul intai, cu o medie de 6.6 cota de piata si cifre bune obtinute de catre Alessandra Stoicescu la “100 de minute”, Dana Grecu, “La ordinea zilei”, si “Editie de weekend, cu Catalina Porumbel”

De asemenea, postul nostru de stiri a condus clasamentul si in prime time, cel mai dificil interval orar, unde a inregistrat 2.6% rating si 6.6% market share. 

Cea mai urmarita emisiune difuzata de un post de stiri in luna mai a fost “Sinteza Zilei cu Mihai Gadea”, care a obtinut o medie de 3.3% puncte de audienta si 7.8% share.

Pe parcursul intregii luni, peste 2.600.000 de telespectatori din mediul urban au vizionat, in medie, cel putin un minut programele difuzate de Antena 3.

Copyright ARMA DATA SRL, target 18+ urban.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close