Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 CNN, pe primul loc în audienţe în ziua alegerilor istorice din Turcia

Antena 3 CNN, pe primul loc în audienţe în ziua alegerilor istorice din Turcia

Audiențele zilei de ieri înregistrate în timpul edițiiilor speciale dedicate alegerilor din Turcia au dovedit din nou cât de mare este încrederea publicului din România în Antena 3 CNN, dar și faptul că românii sunt interesați de ce se întâmplă în tările din jur.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mai 2023   •   14:59

Recunoscută drept țara de vacanță a românilor, dar și unul dintre principalii parteneri ai României, Turcia a fost ieri vedeta zilei la Antena 3 CNN, dar și a întregii nișe de știri, postul nostru fiind liderul incontestabil al acestor alegeri.

Turul de forță făcut ieri Mihai Gâdea și Cristi Popovici în Istanbul a fost urmărit cu sufletul la gură de publicul televiziunilor de știri din România. Cifrele furnizate de către Kantar Media sunt mai mult decât edificatoare. Edițiile specială moderată din Istanbul de Mihai Gâdea după închiderea urnelor au propulsat și menținut Antena 3 CNN în poziția de lider de piața la nivelul nișei de știri, pe toate targeturile analizate.

Astfel pe targetul care adună privitorii cu vârste între 25 și 59 de ani, Antena 3 CNN a fost preferată de cea mai mare parte a publicului la mare distanță de toate celelalte posturi de știri. Aceleaşi rezultate au fost înregistrate în intervalul de după închiderea urnelor și afișarea primelor rezultate și pe celelalte targeturi, cum ar 18 Urban, cel care reunește toți adulții de peste 18 ani și care trăiesc la orașe.

Diferența față de ceilalți competitori a fost chiar mai mare decât pe alte targeturi, fie că vorbim de rating, adică numărul de privitori din totalul celor care au televizoare în România, fie că vorbim de cota de piața, adică numărul celor care au televizoarele deschide în intervalul măsurat.

Controversa dintre rezultate electorale oficiale și cele prezentate de liderii opoziției din Turcia, analiza realizată de MIhai Gâdea chiar la Istanbul și transmisiunile în difrect de pe străzile marelui oraș realizate de către Cristi Popovici i-au ținut pe telespectatorii români tot pe Antena 3 CNN. Între orele 19 şi 20 publicul din categoria premium, cel cu vârstele intre 25 şi 59 de ani şi considerat publicul cel mai activ din România, a avut încredere în rapiditatea și acuratețea cu care Antena 3 CNN a prezentat evoluția rezultatelor, dar a și urmărit minut cu minut analiza la cald realizată de MIhai Gâdea din Istanbul în timpul ediției speciale moderate la București de Andreea Sava, postul nostru fiind lider de piață între televiziunile de știri.

Astfel, și după ora 21.00 când rezultatul alegerilor a devenit clar, Antena 3 CNN a fost liderul de piață al nișei de știri pe publicul activ din România, la mare distanță de toate celelalte televizuni de știri.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close