Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 lansează site-ul meteoplus.ro şi relansează portalul de ştiri antena3.ro

Antena 3 lansează site-ul meteoplus.ro şi relansează portalul de ştiri antena3.ro

Antena 3 lansează site-ul meteoplus.ro şi relansează portalul de ştiri antena3.ro
22 Iun 2010   •   15:51

Antena 3 anunţă lansarea site-ului meteoplus.ro, un serviciu online de furnizare a informaţiilor despre starea vremii şi prognoză, care foloseşte datele oficiale pentru România puse la dispoziţie de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Meteoplus.ro oferă într-o formă grafică atractivă şi cu o interfaţă uşor de utilizat informaţii despre condiţiile meteo curente şi prognoză în România şi Europa, pe regiuni geografice şi în peste 100 de localităţi, date actualizate la fiecare 15 minute. De asemenea, meteoplus.ro furnizează informaţii detaliate despre evoluţia vremii în principalele zone turistice din România, la munte, pe litoral şi în deltă.

Ştirile meteoplus.ro aduc utilizatorilor site-ului plusul de informaţie utilă legată de prognoza vremii la evenimentele care au loc în aer liber, influenţa vremii asupra organismului uman, asupra mediului, fenomene meteo extreme cu explicaţii despre producerea lor. Meteoplus.ro este locul pe unde trebuie sa treceţi daca vreţi să ştiţi cum va fi vremea la următorul concert din weekend, cate grade are apa marii, cât de frig e în staţiunile de la munte sau dacă va ploua la meciul de fotbal al echipei favorite.

Pentru cei interesaţi de statistici, meteoplus.ro oferă o secţiune specializată, cu o arhivă a datelor meteo înregistrate în România în ultimele decenii.

Pe prima pagină a site-ului, vizitatorii pot accesa un modul de ştiri video despre vreme, imagini de la fenomene meteo extreme furnizate de portalul videonews.ro, dar şi imagini de satelit şi animaţii cu evoluţia temperaturii şi a precipitaţiilor pe continent.

Meteoplus.ro găzduieşte şi o rubrică permanentă de recomandări de timp liber şi de călătorii pe care le face Mihai Jurca, realizatorul şi prezentatorul ştirilor meteo de la Antena 3.

Oferta online a Antenei 3 se upgradează prin relansarea portalului de ştiri antena3.ro. Cu un design îmbunătăţit, cu o structură a categoriilor simplificată, cu un plus de interactivitate, cu o secţiune multimedia adăugită, antena3.ro îşi consolidează poziţia pe piaţa portalurilor de ştiri din România. Conform SATI, antena3.ro se clasa pe poziţia a patra în funcţie de numărul de vizite, aproape 4.700.000 în luna mai 2010. Portalul obţine o creştere spectaculoasă de trafic comparativ cu luna mai a anului trecut, cu 55% mai multe vizite, cu 63% mai multe afişări de pagini şi cu 48% mai mulţi clienţi unici.

În acest moment, antena3.ro oferă cea mai bună selecţie de ştiri online, atât din cele difuzate la TV cât şi informaţii şi materiale care apar exclusiv online. Vizitatorii site-ului au la dispoziţie un stream live de înaltă calitate pentru emisia postului Antena 3, dar şi o arhivă cu înregistrări la aceeaşi calitate a tuturor emisiunilor Antena 3. La acestea se adaugă un radio exclusiv online (Metropol Net) şi, în curând, posibilitatea de a urmări în mod gratuit filme online.

Prin aceste noi lansări, oferta online Antena 3 se completează la nivel de conţinut acoperind o gamă largă de interese ale vizitatorilor: actualitate, ştiri de ultimă oră, exclusivităţi, Antena 3 Live, ştiri sportive, ştiri de business, filme şi radio online pe antena3.ro, cu varianta accesabila de pe telefonul mobil m.antena3.ro, comunitate de ştiri video, content video de la TV şi de la utilizatori pe videonews.ro, ştiri mondene pe vdtonline.ro, smart shopping, promoţii pe totulredus.ro, informaţii meteo şi utile pentru timp liber pe meteoplus.ro.

În luna mai 2010, site-urile Antena 3 au generat în total conform SATI un număr de 5.914.832 de vizite şi 17.728.395 de afişări de pagini.

Antena 3 este parte a Intact Media Group.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close