Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider categoric pe cele mai importante categorii de public în luna martie

Antena 3, lider categoric pe cele mai importante categorii de public în luna martie

Antena 3 este în continuare principala sursă de informare a românilor. În mediul urban programele noastre au fost urmărite de peste 5 milioane de telespectatori unici, în timp ce pe cele mai importante categorii de public au fost peste 9,5 milioane de telespectatori unici.

Antena 3, lider categoric pe cele mai importante categorii de public în luna martie
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2022   •   14:59

Postul nostru de televiziune este lider absolut de audiență pe categoriile 18+ urban, 18+ urban AB, 25-54 urban, 25-54 urban AB, 18-49 urban și 18-49 urban AB.

Asta înseamnă că Antena 3 și-a menținut leadership-ul în luna martie și la nivel urban și național.

"Sinteza Zilei" cu Mihai Gâdea este lider absolut de audiență pe toate categoriile de public. În fața națiunii cu Sabina Iosub, Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor, Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, dar și Edițiile speciale au avut de asemenea o contribuție importantă la consolidarea audienței în prime time.

Suntem pe primul loc şi când vine vorba despre programele matinale, acolo unde telespectatorii află  de la Ana Iorga şi Andrei Tomescu totul despre evenimente importante care vor avea loc de-a lungul zilei.

Luna martie a însemnat şi o consolidare puternică pe slotul de ştiri, foarte competitiv pe piaţa din România.

Emisiunile informative realizate de Gina Vacariu, Andreea Dumitrache şi Maria Coman, dar şi jurnalele de știri prezentate de Nadina Câmpean şi Lorena Burlacu au adus creşteri de audienţă de 139% la nivelul publicului 18-49 Urban.

De altfel, Antena 3 a reuşit să câștige şi slotul access, acolo unde postul este lider de audiență pe toate categoriile de public.

Emisiunea Decisiv cu Cătălina Porumbel a reuşit audienţe istorice pe toate categoriile de public din România, impunându-se ca lider categoric. De asemenea, în cazul News Hour with CNN audienţa a crescut cu 168% la nivelul publicului 18-49 Urban.

Românii au stat cu ochii pe Antena 3 şi noaptea târziu. "În gura presei" cu Mircea Badea rămâne cel mai urmărit program în acest slot. Ediţiile speciale dedicate războiului din Ucraina au adus informaţii minut cu minut despre situaţia gravă din ţara vecină şi au fost în topul preferinţelor telespectatorilor.

Andreea Sava, Mihaela Barzila, Berta Popescu, Loredana Stefu şi Loredana Cofari au adus informaţii pertinente şi analize de top despre evenimentele zilei.

Antena 3 este singurul post de televiziune din România partener CNN Internațional şi singura televiziune din ţara noastră care a transmis zilnic, 24 de ore din 24, de pe linia frontului din Ucraina, prin intermediul propriilor corespondenţi, Cristi Popovici, Sabrina Preda, Ana Maria Roman, Sergiu Cora, Andrei Cojocaru, Costi Pahonţu şi George Chironică. Aceştia au mers în zonele bombardate de ruşi şi au transmis imagini şi interviuri exclusive.

×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close