Antena 3 CNN Actualitate Media Antena3.ro a lansat JO2012.antena3.ro

Antena3.ro a lansat JO2012.antena3.ro

Antena3.ro a lansat JO2012.antena3.ro
21 Mai 2012   •   12:01

Antena3.ro a lansat siteul http://JO2012.Antena3.ro, proiect care se adresează tuturor iubitorilor de sport, dar şi celor care doresc să evadeze din rutina zilnică şi să intre într-o lume captivantă, plină de istorie, eroi şi legende.

În urmă cu o săptămână, la Olympia, locul în care au avut loc primele Jocuri ale antichităţii, a fost aprinsă flacăra olimpică. Cu 70 de zile înainte de festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, torţa a intrat pe teritoriul Marii Britanii şi îşi începe traseul către Stadionul Olimpic din Londra. Antena3.ro marchează acest eveniment lansând http://JO2012.Antena3.ro, un site care vorbeşte despre legendele din trecut, poveştile din prezent şi evenimentele din viitor pentru a vă introduce, aşa cum se cuvine, în atmosfera olimpică.

JO2012.Antena3.ro trece în revistă toate ediţiile Jocurilor Olimpice moderne, readuce în prim plan legendele internaţionale ale tuturor sporturilor, românii care au scris istorie. Mai mult, vă va face cunoscute poveşti despre întâmplări şi oameni extraordinari care au participat la Jocurile Olimpice. Pe lângă ştirile şi informaţiile despre competiţiile şi sportivii relevanţi pentru Londra 2012 şi relatarea tuturor rezultatelor ce se vor înregistra la Jocurile Olimpice, veţi descoperi că siteul http://JO2012.Antena3.ro  va servi ca o enciclopedie olimpică, din care nu vor lipsi informaţii despre toate ţările care au intrat vreodată în competiţie sau regulile sporturilor din programul olimpic de la Londra.

Toate categoriile http://JO2012.Antena3.ro vor fi actualizate zilnic cu informaţii interesante şi poveşti mai puţin cunoscute.

Istoria tuturor celor 30 de ediţii ale Jocurilor Olimpice, din perspectiva generală, nu doar a României, e disponibilă atât pe Homepage, cât şi la rubrica EDIŢII din meniul ISTORIC. Tot în meniul ISTORIC veţi regăsi şi cele mai interesante POVEŞTI din lumea olimpică, precum şi articole foarte detaliate despre LEGENDELE Olimpiadelor. Aici veţi citi despre "Masacrul de la Munchen din 1972" sau despre "Gospodina zburătoare - Fanny Blankers-Koen", despre "Boicotul de la Los Angeles 1984" sau despre legendarul atlet de culoare Jesse Owens.

Meniul ISTORIC este completat cu o listă alfabetică a ţărilor care sunt sau au fost prezente la Jocurile Olimpice (listă accesibilă şi de pe Homepage), un click pe drapelul unei ţări oferindu-vă informaţii de bază despre acel membru al Comitetului Olimpic şi despre atleţii din ţara respectivă.

La rubrica SPORTURI sunt prezentate fişele sporturilor olimpice, cu informaţii despre istoric, reguli de bază, probe, atleţi de seamă şi români care au concurat în respectivul sport. Rubrica SPORTURI poate fi accesată din homepage dar şi din meniul de sus al siteului http://JO2012.Antena3.ro. Accesarea acestuia vă va duce către o listă alfabetică a sporturilor.

In meniul http://JO2012.Antena3.ro se mai regăsesc rubricile ORGANIZARE - unde sunt disponibile  toate ştirile cu privire la organizarea Olimpiadei, articole despre mascote, logo, sloganul olimpic sau flacăra olimpică -; TURISM - unde pe lângă informaţii despre locaţiile istorice şi punctele de atracţie ale Londrei veţi regăsi şi fişele locaţiilor în care se vor desfăşura probe sportive pe parcursul Jocurilor Olimpice-; MEDIA - unde veţi găsi arhiva FOTO a rubricii POZELE ZILEI, poze trimise de utilizatori sau alte poze interesante de la Jocurile Olimpice, precum şi clipuri VIDEO cu momente memorabile din trecutul JOCURILOR OLIMPICE sau interviuri cu sportivii români care merg la Londra.

 



Homepage-ul  are câte o "portiţă" către fiecare secţiune importantă a siteului, dar ofera în fiecare zi şi un grup de surprize: o curiozitate, o filă de istorie şi un sondaj.

La rubrica AZI LA JO (Azi în istoria Jocurilor Olimpice) facem o incursiune în trecut şi vă spunem ce s-a întâmplat

în istoria olimpică în respectiva zi calendaristică. Dacă vreţi să vedeţi ce s-a întâmplat azi sau ce urmează să se întâmple, vă sare în ajutor widgetul cu PROGRAMUL şi REZULTATELE de la Londra 2012, pe care îl regăsiţi de altfel pe toate secţiunile siteului http://JO2012.Antena3.ro.

POZELE ZILEI prezinta cele mai spectaculoase, emoţionante, importante imagini de la Londra 2012 sau din drumul spre Jocurile Olimpice, iar SONDAJUL ZILEI ne da prilejul să aflăm opinia voastră cu privire la anumite probe sau evenimente sportive.

La ŞTIAŢI CĂ veţi regăsi curiozităţi din lumea sportului olimpic, care vor fi însoţite de linkuri către articole care vor dezvolta sau aborda subiectul respectiv.

În caseta ROMÂNIA OLIMPICĂ din homepage veţi regăsi ultimul articol cu privire la sportivii români, iar accesând secţiune ROMÂNIA OLIMPICĂ din meniu veţi putea identifica foarte uşor atât cele mai noi ştiri despre sportivii noştri, cât şi POVEŞTI referitoare la românii care au participat la Olimpiade, articole despre LEGENDE precum Nadia Comăneci, Elisabeta Lipă sau Ivan Patzaichin. Veţi mai găsi o fişă a ţării noastre, cu informaţii despre participări, medalii, sportivi care s-au remarcat şi atleţi cheie în 2012, precum şi rubrica ROMÂNIA LA JO, unde veţi găsi, ediţie cu ediţie, istoricul participării ţării noastre la Jocurile Olimpice.

Nu în ultimul rând, in meniul siteului se regăseşte şi secţiunea BLOG, unde vom discuta relaxat despre tot ce ne place sau nu ne place, ni se pare interesant şi vrem sa dezvoltăm, sau doar am auzit şoptindu-se pe la colţuri despre Jocurile Olimpice. Aici vor putea să scrie şi cititorii http://JO2012.Antena3.ro, care ne pot trimite pe adresa de mail [email protected] propriile comentarii sau poveşti despre Jocurile Olimpice. Mai au la indemana si pagina de facebook http://www.facebook.com/Jo2012Antena3  sau contul de twitter https://twitter.com/JO2012Antena3

×
Subiecte în articol: Jocurile Olimpice antena3.ro
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close