Antena 3 CNN Actualitate Media ASIA EXPRESS. Concurenții, față-n față cu prima confruntare

ASIA EXPRESS. Concurenții, față-n față cu prima confruntare

ASIA EXPRESS. Lunga așteptare a luat sfârșit, căci mâine, 15 februarie, de la 20:00, cel mai dur reality-show revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon: Asia Express- Drumul Comorilor.

ASIA EXPRESS. Concurenții, față-n față cu prima confruntare
14 Feb 2020   •   12:56

ASIA EXPRESS. După un zbor lung și un drum anevoios cu autocarul, entuziasmul echipelor va fi pus la grea încercare încă din primele momente, căci începerea cursei îi va lua pe nepregătite. 

ASIA EXPRESS. Ajunși în Filipine, prima destinație din traseul de anul acesta, concurenții vor fi părăsiți într-o piață de pește, cu valizele după ei, fără indicii și fără timp pentru planuri sau strategii.

ASIA EXPRESS. Înconjurați de o mare de vânzători locali și total dezorientați, vor încerca să își dea seama exact ce au de făcut: ”Părea o răscoală de la 1907, dar cu pești în mână, nu cu topoare! Din autocar, noi ne uitam neputincioși cum acei oameni ne luau bagajele”, spune Lia Bugnar. ”Panica, panica se citește pe fețele tuturor. Oare acesta să fie începutul cursei Asia Express?!”, se întreabă Florin Ristei total nedumerit. 

ASIA EXPRESS. Confuzia îi va acapara pe fiecare în parte, motiv pentru care toți concurenții vor ajunge în piața de pește în căutarea unui posibil indiciu. Adrenalina, haosul și mirosul insuportabil vor face ca o parte dintre ei să cedeze: ”Am încercat să mă ajut cumva, dar mi-am făcut mai mult rău. Mi-am acoperit nasul cu un tricou dar intrasem într-un atac de panică, pentru că eu am agorafobie. Într-un loc aglomerat, cu oameni care te atacă și încep să dea în tine...instant apare sentimentul de panică”, mărturisește Alex Abagiu.

ASIA EXPRESS. Prima provocare din Asia Express- Drumul Comorilor este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

ASIA EXPRESS. Cum va decurge momentul, ce vor fi nevoiți concurenții să facă pentru a-și obține ruscacurile și cum se vor descurca în prima etapă a celui mai dur reality-show, telespectatorii pot vedea începând de sâmbătă, 15 februarie, ora 20.00, când Asia Express revine la Antena 1. 

ASIA EXPRESS. Spre bucuria telespectatorilor, prima săptămână de difuzare va avea 4 ediții, urmând ca după aceea să îți păstreze zilele de difuzare deja cunoscute – duminică, luni și marți.

ASIA EXPRESS. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigãtor Asia Express, cel mai dur reality-show din România.

×
Subiecte în articol: Asia Express
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close