Antena 3 CNN Actualitate Media Asia Express. Provocări uriașe pentru concurenți și echipă. Temperaturi de peste 35 de grade și umiditate 90%

Asia Express. Provocări uriașe pentru concurenți și echipă. Temperaturi de peste 35 de grade și umiditate 90%

Clima din Filipine a fost un adevărat calvar atât pentru concurenți, cât și pentru echipa din Asia Express, show ce revine la Antena 1 sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00.

Asia Express. Provocări uriașe pentru concurenți și echipă. Temperaturi de peste 35 de grade și umiditate 90%
03 Feb 2020   •   13:39

Asia Express. Temperaturile de peste 35 de grade și umiditatea de 90% au fost greu de suportat și au creat probleme reale. „Știam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simți efectiv cum îți ia foc pielea atunci când stai în soare, a trebuit să folosesc factor de protecție 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă privește am avut probleme și cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpirației nu stă nimic pe față”, a povestit Gina Pistol. „Ca să înțelegeți un pic cum e aici, imaginați-vă că intrați într-o baie unde cineva a dat drumul la apă fiartă și a ținut ușa închisă. Cu toate astea, ei seara se învelesc cu plapuma pentru că sunt disperați după aerul condiționat, îl țin pe 15-16 grade. În casă e ca-n frigider, iar afară stau la bustul gol”, povestește Adda. Și pentru echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor căldura a fost o problemă. „E jale mare când vine vorba de căldură. Cred că transpir și mă usuc de cel puțin 3-4 ori pe zi”, povestește chef Bontea. „Am întrebat un filipinez dacă la ei, în zona respectivă e mereu așa cald. Mi-a zis râzând că da, nu înțelegea de ce mi se pare ciudat. Organismele noastre sunt construite diferit. Aș vrea să îmbrac un localnic de aici cu o geacă și să-l duc la Miercurea Ciuc”, povestește Răzvan Fodor. „De când sunt în Asia mi s-a luat pielea de pe nas de vreo 4 ori. Se vede și că am purtat șapcă pentru că am fruntea în două culori”, povestește Florin Ristei.

Asia Express. Reporterii și operatorii trec și ei prin aceeași situație ca și concurenții, fiind mereu pe urmele lor. În cazul operatorilor căldura este cu atât mai greu de suportat cu cât au spate o cameră de 10 kilograme. „Pentru că aici toată lumea iubește aerul condiționat, când intrăm în mașini împreună cu concurenții, la 16 grade, simți cum îngheață transpirația pe tine. Mai greu e când ieșim afară pentru că din cauza diferenței de temperaturã se aburește camera, nu mai putem filma, iar în cursa asta nu îți permiți să pierzi niciun minut”.

Asia Express. Cel mai așteptat reality-show al momentului, Asia Express – Drumul Comorilor revine la Antena 1 sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00. Spre bucuria telespectatorilor, prima săptămână de difuzare va avea 4 ediții, urmând ca după aceea să îți păstreze zilele de difuzare deja cunoscute – duminică, luni și marți.

 

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close