Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Am senzaţia că rolul Wall Street e să se prăbuşească din când în când. O să ne ia dracu`

Badea: Am senzaţia că rolul Wall Street e să se prăbuşească din când în când. O să ne ia dracu`

Badea: Am senzaţia că rolul Wall Street e să se prăbuşească din când în când. O să ne ia dracu`
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    09 Aug 2011   •   00:02

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit în ediţia de luni seară a emisiunii "În gura presei", despre noua criza care ne-ar putea paşte, comentând că el are senzaţia că rolul Wall Street este acela de a se prăbuşi din când în când.

"Wall Street se prăbuşeşte. Din nou, aş mai completa. Cumva, eu am senzaţia că rolul Wall Street este să se prăbuşească din când în când. În fişa postului la Wall Street este treaba asta - din când în când te prăbuşeşti şi tragi după tine economia mondială", a spus Badea.

Acesta a continuat ironic, spunând că România nu va avea probleme, pentru că ţara noastră este miezul din dodoaşcă, cum nici la criza precedentă ţara noastră nu avea probleme. "Băsescu zicea şi el că nu e nici o criză, dar dacă deschideai televizorul trebuia să fii puţin cretin ca să-ţi imaginezi că pe noi nu ne va afecta criza. O să ne ia dracu` din nou sau din ce în ce mai tare", a spus Badea.

 


×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close