Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: "Cuţomanii" ăştia numiţi iubitori de animale sunt câteodată aproape de demenţă

Badea: "Cuţomanii" ăştia numiţi iubitori de animale sunt câteodată aproape de demenţă

Badea: "Cuţomanii" ăştia numiţi iubitori de animale sunt câteodată aproape de demenţă
09 Iun 2011   •   00:03

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea vorbeşte în ediţia de miercuri despre problema câinilor comunitari şi a oamenilor care le ţin partea într-un mod fanatic, ilogic şi pe care mass-media îi promovează peste tot drept "iubitori de animale".  Badea consideră că atitudinea acestor "cuţumani" este una exagerată, apropiată de "demenţă".

"Şi ursul e un animal minunat şi tigru-i un animal minunat. Toate animalele de pe planetă sunt minunate. N-aş vrea să trăiesc cu nişte tigrii  în oraş. Nu aţi vrea voi să staţi la voi şi noi la noi, aşa minunaţi cum sunteţi? [...] Câinele nu greşeşte niciodată dacă e să îi întrebi pe cuţomanii ăştia. El e Dumnezeu pe pământ. Deci eu când n-am busolă în viaţă, mă uit la un maidanez: Arată-mi, frate, drumul că eşti iluminat",  a comentat ironic Badea.

 

 



×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close