x close

Badea, despre prejudiciul de imagine: Dacă Maria e c***ă, e fix treaba ei. Dacă Maria vrea să fie preşedinte, interesează pe toţi

de M.Z.    |    01 Dec 2011   •   14:03
Badea, despre prejudiciul de imagine: Dacă Maria e c***ă, e fix treaba ei. Dacă Maria vrea să fie preşedinte, interesează pe toţi Foto: Antena 3

Mircea Badea a vorbit, în ediţia de miercuri seară a emisiunii Sinteza zilei, despre prejudiciul de imagine, făcând o paralelă cu cazul Băsescu. Miercuri, magistraţii s-au pronunţat în cazul adus în atenţia publicului acum câţiva ani, spunând că Băsescu a săvârşit un act de violenţă asupra unui minor, la mitingul electoral din 2004.

"Dacă Maria - un personaj fictiv - este c***ă şi Ion o ia prin piaţă spunând acest lucru şi Maria îl dă în judecată pentru prejudicii de imagine pe care i le-a cauzat, Ion poate să vină în instanţă şi să şi demonstreze că el nu a minţit, ci a spus adevărul. Instanţa îl va condamna pe Ion, nu pentru că a minţit, ci pentru că i-a provocat prejudicii de imagine Mariei, chiar dacă ar fi spus adevărul", a comentat Badea.

Realizatorul TV a explicat faptul că atunci când o persoană candidează pentru funcţia de preşedinte al unei ţări, oamenii trebuie să ştie tot despre acea persoană, pentru a putea vota în cunoştinţă de cauză.

"Nu interesează pe nimeni dacă Maria e sau nu c***ă. E fix treaba ei. Dar dacă Maria candidează la funcţia de preşedinte al României, atunci interesează pe toată lumea, inclusiv pe cei din piaţă, pentru că acea Maria va fi şi preşedintele celor din piaţă şi ei trebuie să ştie tot despre Maria, pentru a fi în cunoşinţă de cauză atunci când votează", a adăugat Mircea Badea.

 
Get Adobe Flash player


Parteneri
Parteneri
sati