Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Există mulţi giboni chinuindu-se pentru că sunt giboni

Badea: Există mulţi giboni chinuindu-se pentru că sunt giboni

Badea: Există mulţi giboni chinuindu-se pentru că sunt giboni
Sursa foto: Foto: antena3.ro
26 Mai 2011   •   23:58

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea comentează în ediţia de joi a emisiunii despre "toţi cei care ne administrează nouă treburile şi ne conduc destinele", precum Elena Udrea, Emil Boc, Daniel Funeriu, care au avut joia aceasta apariţii televizate ca "să spună ce trebuie să înţeleagă poporul din ce fac dânşii".

Badea spune că el nu credea în rolul educativ al televiziunii, ci o vedea mai mult ca pe un divertisment, dar şi-a reevaluat punctul de vedere când şi-a dat seama că există mulţi "giboni" chinuindu-se pentru că sunt giboni şi şi-a dat seama că trebuie luptat cu gibonismul.

"Hai totuşi să luptăm cu gibonismul, să educăm gibonii şi să număram anii. E vorba despre autostrada Bucureşti Ploieşti , sună derizoriu, e ca şi cum spui să contruim o şosea din Balta Albă la Unirii", a comentat Badea.

 





×
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close