Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Întrebare la care nu am găsit încă răspuns: În ce limbă vorbeşte Băsescu engleza?

Badea: Întrebare la care nu am găsit încă răspuns: În ce limbă vorbeşte Băsescu engleza?

Badea: Întrebare la care nu am găsit încă răspuns: În ce limbă vorbeşte Băsescu engleza?
10 Iun 2011   •   00:02

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Badea vorbeşte în ediţia de joi despre  "abilităţile" lingvistice ale preşedintelui Traian Băsescu şi în special despre cunoştinţele de limba engleză ale acestuia, dovedite încă o dată, în cadrul recentei vizite de la Londra.

Badea se întreabă "în ce limbă vorbeşte Băsescu engleza", adăugând că erorile de tip "furculition" sunt o nimica toată pe lângă greşelile şi lacunele şefului statului român.

"Acea exprimare extrem de bizară, care era aproape extraterestră, conţinea însă uneori nişte cuvinte asemănătoare cu cele ale limbii engleze.[...]  Întrebarea la care nu am găsit încă răspuns este 'În ce limbă vorbeşte Băsescu engleza?' . Am aflat astăzi astfel despre existenţa în limba engleză a cuvântului 'the esec' [...] Aia cu 'furculition' e nimic", a comentat Badea.

 



×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close