Antena 3 CNN Actualitate Media Bianca Drăguşanu, invitată la Next Diva 2, marţi seară, la Euforia TV

Bianca Drăguşanu, invitată la Next Diva 2, marţi seară, la Euforia TV

Bianca Drăguşanu, invitată la Next Diva 2, marţi seară, la Euforia TV
10 Mai 2011   •   14:13

Bianca Drăguşanu este invitată în seara aceasta la “NEXT DIVA – sezon II” de la Euforia TV. Vedeta A1 spulbera intr-o clipa visele concurentelor care traiesc inca prin mitul celor doua dive de exceptie din Romania, Mihaela Radulescu si Andreea Marin.

Vedeta  declara: “Eu ma abtin. Nu vreau sa comentez. Mihaela si Andreea  sunt doar doua femei frumoase si doua femei de succes. Dar Romania e plina de femei frumoase. Ca si femei arata bine si atat. Nu am inteles niciodata de ce avem anumite standarde si facem permanent comparatii”, a declarat asistenta lui Capatos  la NEXT DIVA.

In aceeasi emisiune Bianca asista la doua probe interesante pentru viitoarele dive. O proba de acting si una de teleshopping, un dans de Bollywood si o paruiala intre fete. Ema si Alina pun de prima cearta: “Eu nu vin la dans in chiloti”, “Pai da, tu vii cu sanii pe-afara”, “Da, pentru ca am cu ce”. Replicile lor sunt  destul de dure, dar conflictul e solutionat spre finalul emisiunii cand fetele se impaca si se concentreaza din nou pe miza concursului.

Se fac doua propuneri spre eliminare. Pe cine salveaza  Bianca, puteti vedea  azi de la  ora 20:00 la Euforia TV.

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu Euforia Tv
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close