Antena 3 Actualitate Media Campania "România, tare de tot" a Intact Media Group, un nou eveniment extraordinar

Campania "România, tare de tot" a Intact Media Group, un nou eveniment extraordinar

01 Aug 2014   •   13:12
Campania "România, tare de tot" a Intact Media Group, un nou eveniment extraordinar
Sursa foto: Foto: Intact Media Group

Cherhanaua Ancora a fost locul ales de Intact Media Group pentru a desfăşura unul dintre evenimentele campaniei “România, tare de tot”.

Oaspeţii, prieteni şi colaboratori ai Grupului de presă, au primit o invitaţie, în urmă cu câteva zile, în care erau îmbiaţi de gazdele petrecerii să-şi ia câteva ore de concediu, miercuri seară, să uite de dead-line-uri şi responsabilităţi, şi să se bucure de vacanţă, de tihnă, de preparate şi vinuri exclusiv româneşti.

Scopul întâlnirii a fost cât se poate de serios: în urma unei degustări, cei prezenţi la petrecere urmau să voteze cel mai gustos peşte românesc al verii, dar şi cel mai savuros vin.

Mirela Boureanu Vaida a fost cea care a urat bun-venit celor aproape 200 de invitaţi şi tot ea a susţinut un recital excepţional, cu melodii româneşti iubite de public.

N-au lipsit nici vedetele “Antenelor”: Nicolai Tand a fost cel care a dezvăluit celor de la Cherhana lucruri mai puţin cunoscute despre peştii pe care-i aveau în farfurie, Simona Gherghe, Horia Brenciu, Mircea Badea, Dani Oţil, Mihaela Călin, Olivia Păunescu, Alina Puşcaş, Cosmin Seleşi, Andrei Aradits, Felix Rache au chefuit româneşte şi au cântat alături de Mirela Boureanu Vaida.

Calităţile vinurilor înscrise în “concurs” au fost expuse de vicepreşedintele Asociaţiei Somelierilor din România, Virgil Dumitraşcu. Şi tot el a oferit celor care au răspuns unor întrebări interesante despre soiuri de struguri şi podgorii, premii în vin. Horia Brenciu a fost unul dintre câştigători.

După degustare – care a presupus un adevărat tur de forţă pentru personalul restaurantului, pentru că fiecare dintre cei aproximativ 200 de invitaţi au primit câte cinci pahare cu licori excepţionale aproape simultan –cel mai bun vin al verii a fost declarat Solo Quinta, de la Recaş.

În ceea ce priveşte peştele, invitaţii au decis că sturionul este peştele verii, care a primit mai multe voturi decât hamsiile, guvizii, calcanul si chefalul. Mai multe poze pe pagina de facebook Intact Media Group. - See more at: http://blog.intactmediagroup.ro/?p=3309&preview=true#sthash.7OuFalFw.dpufMai multe poze pe pagina de facebook Intact Media Group
 Mai multe poze pe pagina de facebook Intact Media Group. - See more at: http://blog.intactmediagroup.ro/?p=3309&preview=true#sthash.7OuFalFw.dpuf
Mai multe poze pe pagina de facebook Intact Media Group.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close