"CaN România", emisiunea pe care o trăiești oră de oră, sâmbătă, la Antena 3

10 Sep 2015   •   11:04
"CaN România", emisiunea pe care o trăiești oră de oră, sâmbătă, la Antena 3

CaN România”, cea mai recentă producție Antena 3, se lansează sâmbătă, 12 septembrie 2015, de la ora 20.  Emisiunea este săptămânală și are o durată de 30 de minute, iar realizatorul, Ionuț Cristache, o descrie ca fiind “emisiunea pe care o trăiești în fiecare zi. Oră de oră. Pe stradă. La coadă. În casă. La birou. Pe patul de spital. În concediu. Peste tot. E România de care râdem și ne plângem. Cele mai arzătoare probleme ale societății, problemele reale: infrastructura, sănătatea, educația etc. au ajuns subiecte banale, prăfuite, neinteresante pentru români. Nu mai e o știre pentru nimeni că românul mănâncă prost sau că n-avem autostrăzi. Românul știe tot. Dar nu știe nimic. Noi îi aducem în față elementele șocante ale celor mai bătătorite subiecte într-o manieră cu totul neobișnuită, deșteaptă și amuzantă.”


Ionuț Cristache are 27 de ani, este licențiat al Facultății de Jurnalism și Stiințele Comunicării din cadrul Universității București și dublu premiat APTR. Este pasionat de cărți, călătorii și…somn: “Mă limitez și eu la trei pasiuni comune. Cărțile, cumpăr obsesiv și citesc atunci când apuc, călătoriile, de multe ori cumpăr bilete compulsiv și constat că n-am cum să plec (și le pierd) și somnul, care îmi place pentru că n-am parte.”

 

“CaN România” cu Ionuț Cristache poate fi urmărită în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 3 și pe http://www.antena3.ro/live.php.

Vizitați și pagina de Facebook a emisiunii.  


x close