Antena 3 CNN Actualitate Media Cătălin Tolontan, dezvăluire-șoc despre efectul investigațiilor despre dezinfectanții din spitale

Cătălin Tolontan, dezvăluire-șoc despre efectul investigațiilor despre dezinfectanții din spitale

Cătălin Tolontan, dezvăluire-șoc despre efectul investigațiilor despre dezinfectanții din spitale
10 Iun 2016   •   23:06

Investigatiile intreprinse de Gazeta Sporturilor in cazul Hexi Pharma au adus "crestere zero de tiraj si nicio crestere la incasarile de publicitate" la publicatia sportiva, a spus seful ziarului, Catalin Tolontan, vineri dupa-amiaza, in cadrul dezbaterilor iHealth din cadrul evenimentului ICEEFest 2016, scrie hotnews.ro.

"Audienta pe Facebook a fost exemplara, admirabila. Dar daca nu existau microbistii... Microbistii (care au cumparat ziarul - n.red.) ne-au dus in spate" ancheta, a spus el, povestind ce a insemnat aceasta din punct de vedere al muncii de jurnalist.

Potrivit lui Tolontan, oamenii care au permis aceasta investigatie sunt colegii lui care au scris in continuare despre sport si "nu s-au ocupat de investigatii", precum si microbistii. Iar acum "multumim ca vine Campionatul European si Olimpiada", ce vor oferi ziarului resursele necesare sa continue anchetele, a spus el.

"Nu doar ca nu a crescut tirajul, dar nu au venit bani din publicitate, pentru ca nu se asociaza cu investigatiile, pentru ca sunt incomode. Cu atat mai mult multumim microbistilor, pentru ca ei finanteaza aceasta investigatie", a spus Tolontan.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close