Antena 3 CNN Actualitate Media Ce îi mai bucură pe copiii de azi. De la consumerism, la recunoştinţă | Părinţi CuMinţi 24

Ce îi mai bucură pe copiii de azi. De la consumerism, la recunoştinţă | Părinţi CuMinţi 24

Cum putem cultiva recunoștința copiilor prin felul în care alegem să dăruim cadourile de Crăciun? Ce rol are împachetarea cadourilor în cultivarea mulțumirii copiilor?

Ce îi mai bucură pe copiii de azi. De la consumerism, la recunoştinţă | Părinţi CuMinţi 24
de Georgiana Adam    |    22 Dec 2023   •   23:45

Ce ascund jucăriile care suprastimulează simțurile copiilor și care sunt consecințele pe termen lung? Cum putem transforma cadourile de la Moș Crăciun în „daruri de ordin emoțional”?

La sfârșitul anului, ca părinte, sigur te-ai confruntat cu una sau mai multe situații de acest fel. Prin urmare, podcastul „Părinți CuMinți” reia seria de episoade Q&A.

În acest episod, vei afla cum putem gestiona, în mod corect, emoțiile unui serbări școlare, având în vedere că cel mic are capacitatea de a prelua starea adultului de lângă el.

De asemenea, vei descoperi care sunt consecințele felului de a fi un părinte salvator și de ce are nevoie copilul „să-și trăiască propria emoție negativă”.

Nu în ultimul rând, descoperă, într-un nou episod al acestui podcast, care sunt principalele tehnici prin care putem face față oboselii acumulate la sfârșitul anului.

×
Subiecte în articol: Părinţi CuMinţi
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close