Antena 3 CNN Actualitate Media Cele mai importante evenimente se urmăresc la Antena 3

Cele mai importante evenimente se urmăresc la Antena 3

Cele mai importante evenimente se urmăresc la Antena 3
18 Oct 2012   •   13:24

Evenimentul de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare, desfăşurat pe Arena Naţională din Capitală, dar şi Congresul PPE ce a avut loc la Bucureşti au fost principalele evenimente ale zilei de 17 octombrie si au fost dezbatute pe larg la Antena 3.

Conform Kantar Media, postul de nişă a înregistrat la nivelul intregii zile o medie de 10,7% cotă de piaţă, pe targetul 18+ urban, situandu-se astfel pe primul loc in clasamentul televiziunilor informative, la o distanta considerabila fata de urmatorii clasati.



Seara, ierarhia posturilor de ştiri a rămas aceeaşi, Antena 3 ocupând poziţia de lider cu o medie de 5% rating şi 10,9% share.



La categoria emisiunea cu cea mai mare cota de piata s-a impus „Se întâmplă în România cu Maria Coman”, cu o medie de 15,9%, în timp ce „La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor” a fost programul cu cel mai mare rating al statiei, o medie de 5,7%.

Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 20:14, când nu mai puţin de 717.000 de telespectatori urmăreau cu interes dezbaterea din studio, coordonată de Dana Grecu şi Radu Tudor, iar Antena 3 devenea lider pe întreaga piaţă, cu 7,8% rating şi 15,7% share.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close