Antena 3 Actualitate Media Cove, demisie de la Pro TV: ”Începând de luni nu mai fac parte din echipă”

Cove, demisie de la Pro TV: ”Începând de luni nu mai fac parte din echipă”

de Redacția Antena 3    |    28 Aug 2021   •   11:07
Cove, demisie de la Pro TV: ”Începând de luni nu mai fac parte din echipă”

După mai multe schimbări în ProTV, un alt prezentator și-a dat demisia. Astfel, Cove a anunțat că nu va mai face parte din proiectul "Vorbește lumea". 

"Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. 

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!", a spus Cove.

Adela Popescu revine la "Vorbește lumea"

De luni, 30 august, Adela Popescu se întoarce pe micile ecrane, dar nu alături de Cove. 

"Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar... mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea", a declarat Adela Popescu. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close