Antena 3 CNN Actualitate Media Cozmin Gușă, replică pentru Sorin Ovidiu Vîntu: A avut și vremuri mai bune!

Cozmin Gușă, replică pentru Sorin Ovidiu Vîntu: A avut și vremuri mai bune!

 Cozmin Gușă, replică pentru Sorin Ovidiu Vîntu: A avut și vremuri mai bune!
10 Mar 2018   •   10:07

Co-proprietarul actual al Realitatea TV recunoaște că a semnat un contract cu SOV și a explicat cum a ajuns să dețină televiziunea.

"A avut și vremuri mai bune Sorin, ca să fiu drăguț. Timpul trece și nu ne iartă. S-a răcorit într-un fel prin acest interviu. (...). Eu nu am negociat cu Vîntu nimic pentru că eram certat din februarie 2010, m-am deplasat în Cipru împreună cu fata lui și am semnat eu, doar eu, un contract pentru preluarea Realitatea și un trustee valabil până când Vîntu ar fi revenit din arest ca să îl poată semna. În ziua în care eram în Cipru au descins la el procurorii, Maricel Păcurariu era în casă cu Vîntu, îi daduse o parte din bani în avans. Vîntu a fost arestat exact când se discuta contractul în Cipru împreună cu avocatul său, în septembrie 2010. (...)

Vîntu când a ieșit din arest, peste 2 zile, acasă, a semnat contractul, iar trustee-ul trebuia să fie valabil până se semna a doua anexă când Vîntu recunoaște suma de bani, acesta a fost semnat cu Vîntu și Păcurariu în prezența unui avocat, iar trustee-ul și-a încetat obiectul.

Am anexa, este și la DNA în dosarul Codruț Marta, sunt toate documentele și discuțiile pe care le-a făcut sunt înregistrate.

La mai multe luni distanță dupa aceste lucruri după ce contract și anexa și tot, a apărut acea firmă pe care ne-o vânduse din Cipru, i-o cedase înainte lui Liviu Luca, iar Luca avea toate elemente prin care firma îi aparține, iar Maricel a preluat de la Luca acel contract prin offshore pe care Vîntu l-a semnat", a afirmat Cozmin Gușă la o televiziune de știri.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close