Antena 3 CNN Actualitate Media Cristian Tudor Popescu, reacție după refuzul lui Iohannis de a accepta remanierea Guvernului: Eu așteptam altceva

Cristian Tudor Popescu, reacție după refuzul lui Iohannis de a accepta remanierea Guvernului: Eu așteptam altceva

Cristian Tudor Popescu, reacție după refuzul lui Iohannis de a accepta remanierea Guvernului: Eu așteptam altceva
29 Aug 2019   •   11:34

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat la declarația făcută miercuri seara de președintele Klaus Iohannis.

„Eu așteptam altceva. Măcar să nu încheie această alocuțiune a domniei sale cu solicitarea  - ca să nu folosesc alt verb - votului cetățenilor pentru cine? Pentru domnia sa, în campania electorală. Adică, măcar să fi păstrat această aparență. Data trecută, i-a asigurat pe cetățeni că după alegerile prezidențiale, în care, firește, se subînțelegea că va fi votat și va câștiga, va asigura o nouă majoritate pentru parlament și o nouă guvernare pentru România.

Acum, acest moment anticipat de Klaus Iohannis vine mai devreme mulțumită doamnei Dăncilă. Doamna Dăncilă este artizanul a ceea ce vedeți. Domnul Iohannis nu face altceva decât să bată cuiul în scândura pe care i-a întins-o cu grație doamna Dăncilă, care s-a încăpățânat să preia PSD, s-a încăpățânat să candideze la Președinție, a dus la ruperea coaliției de guvernare și a oferit în acest fel pe tavă președintelui Iohannis puncte electorale, pe care le-a câștigat în acest moment. Mișcările sunt logice din partea președintelui și firește că respinge în bloc, iarăși, aberantele numiri ale doamnei Dăncilă: Gîrbovan, Iulian Iancu, cum poți să vii cu așa ceva în astfel de momente?! Asta puteai să încerci când era mare și tare Dragnea, dar acum?!”, a arătat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close