x close

Cum s-a pricopsit Răzvan Burleanu cu o emisiune prietenoasă la TVR

30 Iul 2016   •   18:28
Cum s-a pricopsit Răzvan Burleanu cu o emisiune prietenoasă la TVR

Televiziunea publică avea o datorie de 170.000 de euro către Casa Fotbalului, însă șeful FRF a cerut să aibă expunere într-o emisiune în prime-time în contul sumei respective, scrie gsp.ro.

Burleanu a apărut miercuri seara într-o ediţie specială a “Reprizei a treia”. TVR 1. Miercuri seară. Prime-time. Ora 19:00. Genericul emisiunii “Repriza a treia”, emisiune reapărută brusc în grilă după o perioadă de absenţă.

“Repriza a treia din această seară își propune să dezbată ultimele proiecte propuse de Federaţia Română de Fotbal. Un program prin care cei de la Casa Fotbalului vor să promoveze și să dezvolte acest sport care indiscutabil este cel mai iubit, cel mai comentat și cel mai vizionat în România. «Împreună suntem fotbal » și «Transformă uliţa în stadion» sunt doar două dintre aceste proiecte care sunt dedicate fotbalului din școli sau fotbalului de la sate“.

Acesta a fost discursul de început al moderatorului Marian Olaianos, care apoi a prezentat și invitaţii: Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Ciprian Paraschiv, unul dintre angajaţii săi și cel care e responsabil de respectivele proiecte.

Cum s-a ajuns aici? De unde a venit propunerea? Gazeta a aflat din mai multe surse din TVR, dar chiar și din interiorul FRF, chiar de la oameni din imediata apropiere a lui Burleanu, că cel care s-a aflat în spatele acestei emisiuni a fost chiar președintele Federaţiei.

Citeşte mai multe despre:

razvan burleanu TVR Federatia Romana de Fotbal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati