Antena 3 CNN Actualitate Media Cum va trece România peste pandemia economică?

Cum va trece România peste pandemia economică?

După o perioadă de izolare de două luni, criza medicală este eclipsată în această perioadă de una la fel de importantă: criza economică. Toate țările caută soluții pentru a trece cu bine peste această perioadă și lansează proiecte de susținere a companiilor. Evident, apare întrebarea: cum vor trece românii de această situație? 

Cum va trece România peste pandemia economică?
24 Mai 2020   •   18:48

În noul număr Capital, din 22 mai la punctele de difuzare a presei, ai ocazia să afli detalii despre soluțiile și inițiativele oamenilor de afaceri din sectoarele importante ale economiei. Deși, inițial, criza economică provocată de virusul Covid 19 era văzută ca o oportunitate pentru România, în realitate aceasta a avut efecte negative considerabile în domeniul agricol, al transporturilor, construcților și nu în ultimul rând asupra industriei turismului. În revista Capital poți descoperi care sunt propunerile specialiștilor pentru sprijinirea economiei românești, dar și măsurile propuse de consilierii premierului României. Pentru a fi adoptate, măsurile trebuie să corespundă anumitor standarde, și anume să fie rezonabile, temporare, accesibile, ajustabile, bine țintite și aliniate cu politica monetară a țări.

Articolele complete le găsești în noul număr al revistei Capital, disponibil la punctele de difuzare a presei în perioada 22 mai – 18 iunie 2020.

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital.

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close