Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Negru, mesaj sfâșietor postat pe Facebook

Dan Negru, mesaj sfâșietor postat pe Facebook

 Dan Negru, mesaj sfâșietor postat pe Facebook
17 Iun 2016   •   16:11

Vedeta Antena 1 a reacționat după tragicul accident din județul Brașov.

"In anii mei de Next Star am întâlnit sute de copii care străbat tara in autocare prăpadite ca sa ajungă la concursuri artistice. Efortul lor e uluitor, multora le cunosc poveștile! Copiii din accidentul de azi au plecat din Iasi spre Arad la spre un concurs muzical. Încercând sa străbată o tara lipsită de autostrăzi! Sufletele lor apasă conștiința ălora care au fi putut sa construiască șosele si autostrăzi in toti anii astia. Incepand cu toti președinții de tara! O tara ticsită de cruci pe marginea șoselelor...Nimic nu e mai nefiresc decat sa-ti pierzi copilul! Dumnezeu sa le dea putere celor rămași!", a scris Dan Negru, pe Facebook.

Un microbuz înmatriculat în judeţul Iaşi a fost implicat, vineri, într-un accident rutier pe DN 1 în zona localităţii Perşani. Microbuzul a acroşat, în timp ce se deplasa în direcţia Sibiu venind dinspre Braşov, un parapet de beton care separă sensurile de mers într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe celălalt sens de circulaţie, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov comisarul şef Liviu Naghi.

În urma accidentului patru persoane au decedat, între care şi şoferul, alte 21 fiind preluate de către echipajele de ambulanţă şi transportate la spital iar trei persoane nu au necesitat internarea.

×
Subiecte în articol: Dan Negru accident în Braşov
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close