Antena 3 CNN Actualitate Media Dan Negru, reacție după decesul lui Ekeng: CNA sa introducă urgent campanii de prim-ajutor!

Dan Negru, reacție după decesul lui Ekeng: CNA sa introducă urgent campanii de prim-ajutor!

Dan Negru, reacție după decesul lui Ekeng: CNA sa introducă urgent campanii de prim-ajutor!
Sursa foto: Foto: Facebook/Dan Negru
07 Mai 2016   •   14:57

Dan Negru a scris, într-un comentariu pe pagina lui de Facebook, că este o nevoie urgentă de campanii de prim-ajutor, realizatorul TV dând exemplul BBC care promovează măsurile de prim-ajutor încă din 1937. 

Comentariul lui Dan Negru vine după ce, vineri seară, fotbalistului Patrick Ekeng i s-a făcut rău pe teren, în timpul meciului, iar ulterior a decedat.

”Daca eram langa Ekeng, ieri, nu stiam cum sa-i dau primul ajutor,asa cum n-a stiut nimeni din cei multi aflati pe teren. Pentru ca n-am vazut asta niciunde! Dincolo de medici,defribilatoare,ambulante.. Prima campanie tv care promova masurile de prim-ajutor in caz de accidente a inceput la BBC in 1937! https://en.wikipedia.org/wiki/First_Aid_%28TV_series%29
In lumea civilizata a televiziunii exista campanii de promovare „First Aid”. E obligatoriu ca CNA-ul romanesc sa introduca urgent astfel de campanii si pe televiziunile din Romania. Altfel,devine complice...
”, a scris Dan Negru pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Dan Negru Patrick Ekeng a murit
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close