Antena 3 CNN Actualitate Media Dana Grecu: 40 dintre cei mai importanţi oameni din lumea media au apreciat Antena 3

Dana Grecu: 40 dintre cei mai importanţi oameni din lumea media au apreciat Antena 3

Dana Grecu: 40 dintre cei mai importanţi oameni din lumea media au apreciat Antena 3
de N.B.    |    10 Noi 2011   •   21:38

Antena 3 a fost premiată la Londra, în cadrul galei premiilor International Media Excellence Awards. Echipa emisiunii "În premieră" a primit Premiul Special al Juriului pentru documentarul "Turda, Oraşul Otrăvit", realizat de Andrei Ciurcanu, Mihai Dina şi Zsolt Lenard.

Dana Grecu a vorbit despre experienţa acestei gale şi a încercat să explice cât de mult înseamnă aprecierea de care s-a bucurat Antena 3.

"40 din cele mai importante personalităţi care conduc lumea media au făcut parte din juriu. Din Statele Unite până Canada, până în Australia, toată lumea este acoperită. 40 dintre cei mai importanţi oameni din lumea media au spus că Antena 3 face o treabă foarte bună", a explicat realizatoarea emisiunii "La ordinea zilei".

Premiile International Media Excellence Awards sunt acordate de The Association for International Broadcasting. Antena 3 a fost singura televiziune din România care a ajuns în finala premiilor AIB 2011, alături de alte posturi de televiziune imense ca renume şi profesionalism: CNN International, Aljazeera English, Swiss Television sau BBC London.

 


×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close