Antena 3 CNN Actualitate Media De ce ştirile despre Ceauşescu "prind" atât de bine în ultimul timp. Vezi părerea lui Sergiu Nicolaescu

De ce ştirile despre Ceauşescu "prind" atât de bine în ultimul timp. Vezi părerea lui Sergiu Nicolaescu

De ce ştirile despre Ceauşescu "prind" atât de bine în ultimul timp. Vezi părerea lui Sergiu Nicolaescu
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    07 Oct 2011   •   20:28

Cel mai titrat regizor român, Sergiu Nicolaescu, a încercat să explice vineri seara, la emisiunea Ştirea zilei de la Antena 3, de ce românii au un apetit crescut în ultima vreme pentru subiecte care vin din vremea lui Nicolae Ceauşescu.

"Să fiu sincer, sunt şi eu uimit de acest lucru. Dar să ne gândim că generaţiile care au făcut Revoluţia au cam expirat şi, acum, urmează alte generaţii care, pe lângă faptul că n-au făcut Revoluţia, nu ştiu nimic de comunism şi, atunci, încep să regrete copilăria lor, în care aveau cât de cât ce le trebuia", a explicat regizorul Sergiu Nicolaescu, la emisiunea Ştire zilei, de la Antena 3.

Nicolaescu s-a referit şi la clasa muncitoare, cea care, în opinia sa, a făcut Revoluţia, iar acum această categorie nu mai există.

"În plus, respectul a dispărut total în societatea noastră, nu mai există respect", a conchis regizorul Sergiu Nicolaescu.

 




×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close