x close

Noi dezvăluiri despre studiile inventate ale lui Sabin Orcan, directorul 'Newsweek'

08 Feb 2020   •   23:01
Noi dezvăluiri despre studiile inventate ale lui Sabin Orcan, directorul 'Newsweek' sursa: evz.ro

Evz.Ro a publicat, în această seară, noi dezvăluiri despre studiile universitare inventate ale lui Sabin Orcan, directorul 'Newsweek'.

Jurnaliștii Evz.ro au arătat că în cele 30 de zile de când a fost publicat articolul prin care a fost demonstrat că jurnalistul Sabin Orcan și-a falsificat biografia, susținând că are studii universitare, deși este doar absolvent de liceu, acesta nu a reușit să aducă nicio dovadă în sprijinul afirmațiilor sale.

"Au trecut 30 de zile de când evz.ro a dezvăluit că un jurnalist cu vechime în presă și-a falsificat biografia susținând că are studii universitare, deși este doar absolvent de liceu. Sabin Orcan, directorul 'Newsweek', căci despre el este vorba, nu a reușit să producă nici o dovadă în sprijunul afirmațiilor sale publice. Dintr-un singur motiv. Nu are nici o diplomă universitară de arătat. Maxim una de liceu.

În data de 7 ianuarie 2020 evz.ro dezvăluia cum unul din cei care a pus mâna pe o marcă cu prestigiu la nivel internațional, „Newsweek”, Sabin Orcan, este un falsificator al propriei biografii.

În cele 30 de zile care au trecut, Sabin Orcan a tăcut cu grație pe seama acestui subiect, deși putea demonstra foarte simplu că spune adevărul. Arătând o diplomă care să-i susțină afirmațiile făcute public: că este absolventul unei  facultăți!

Numai că nu poate. Pentru că a mințit.

Este cel puțin dezonorant pentru calitatea sa de jurnalist modul în care a refuzat să comenteze absența unei diplome universitare din CV-ul său, dar mai ales să explice cum a putut ca timp de peste 23 ani să-și atribuie studii universitare pe care nu le are!", au scris jurnaliștii evz.ro.

Continuarea, pe evz.ro.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati