Dialog halucinant la TVR! Un producător de vin s-a lăudat în emisiunea Viața Satului cu certificatele de virginitate ale angajatelor sale

15 Iul 2019   •   16:35
Dialog halucinant la TVR! Un producător de vin s-a lăudat în emisiunea Viața Satului cu certificatele de virginitate ale angajatelor sale

Dialog halucinant la TVR!  Un producător de vin s-a lăudat în emisiunea Viața Satului cu certificatele de virginitate ale tinerelor care îi zdrobesc strugurii. 

Mai mult de atât, Gheorghe Albu de la Crama Viișoara a venit în emisiune și cu certificatele de virginitate ale fetelor.

„Aici avem certificatele lor de virginitate, pentru că în legendă se spune că dacă fetele care zdrobesc strugurii (n.r. nu ar mai fi virgine), vinul ar ieși amar!”, se laudă patronul în emisiune.

Video a devenit viral pe Facebook, fiind postat de jurnalista Dora Constantinovici. „Nu știu cum să vă spun asta căci mi-e mie jenă că am asistat la această discuție în iată, anul 2019, la televiziunea națională TVR. Aici, în emisiunea Viața Satului, patronul firmei producătoare de vin Viișoara a povestit cum firma sa produce vin în mod tradițional, apelând la virgine care să calce strugurii în picioare. Ba chiar a povestit cum a solicitat să îi fie aduse fete virgine în acest scop, au apărut 40, dintre care firma a dus 20 de fete la o clinică unde au fost verificate și a reieșit că doar 6 erau cu adevărat virgine - omul are chiar și un dosar cu certificatele lor de virginitate. Da, România, da 2019, da atât se poate”.

 

Parteneri
x close