Antena 3 CNN Actualitate Media Dorian Popa, invitat in Casa fericirii, la Happy Channel: Aceste povești mi-au deschis și mie ochii către realitate

Dorian Popa, invitat in Casa fericirii, la Happy Channel: Aceste povești mi-au deschis și mie ochii către realitate

Dorian Popa, invitat in Casa fericirii, la Happy Channel: Aceste povești mi-au deschis și mie ochii către realitate
26 Apr 2016   •   11:00

În această seară, invitatul special al emisiunii “Dreptul la fericire”, la Happy Channel este Dorian Popa.

Dorian a petrecut câteva ore bune alături de cele cinci invitate permanente din Casa fericirii: Ana, Daniela, Mirela, Andreea și Georgiana. Emoționat de poveștile lor de viață și de experiențele prin care au trecut, Dorian povestește:

“Am fost impresionat de poveștile pe care le-am auzit în Casa fericirii. În primul rând, pentru că în unele mă regăseam, în al doilea rând pentru că, despre altele am auzit și la televizor, in repetate randuri. Am fost bucuros să pot împărtăși puțin și din experiența mea de viață, în ideea că poate ajută. Aceste povești mi-au deschis și mie ochii către realitate, totodată. Și sper că atât participantele la emisiunea Dreptul la fericire, cât și ceilalți oameni din lume care au probleme, să-și găsească forța să lupte, indiferent cât de anevoios pare drumul destinului. Și să creadă că într-o zi, pentru toți va fi bine”, spune Dorian Popa.

Emisiunea “Dreptul la fericire” se difuzează azi, la Happy Channel de la ora 19.00 și dezvăluie mărturisirile făcute de Dorian Popa, în exclusivitate, în Casa fericirii.

×
Subiecte în articol: Happy Channel
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close