Antena 3 Actualitate Media Dovada că preşedintele CNA minte! Sesizarea privind postul Antena 2 a fost "ţinută în interiorul instituţiei"

Dovada că preşedintele CNA minte! Sesizarea privind postul Antena 2 a fost "ţinută în interiorul instituţiei"

13 Dec 2013   •   21:46
Dovada că preşedintele CNA minte! Sesizarea privind postul Antena 2 a fost "ţinută în interiorul instituţiei"

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au respins marţi, 10 decembrie, prin vot solicitarea postului Antena 2 de transformare în Antena Stars. Tot în aceeaşi zi, în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena1, Laura Georgescu, preşedintele CNA,  a dat citire unui mesaj în care se spunea că n-ar fi de dorit ca Antena 2 să înceapă să facă ceea ce face Antena 3, şi anume "spălare de creiere".

Şeful Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a încercat astăzi, 13 decembrie, să-şi justifice deciziile şi declaraţiile din ultima săptămână, fluturând câteva zeci de sesizări primite la CNA. Ea a explicat însă că instituţia pe care o conduce are un protocol de colaborare cu Asociaţia Profesională a Radiodifuzorilor potrivit căruia "suntem obligaţi să transmitem radiodifuzorilor sesizările".

"Sesizarea din care am citat a fost remisă radiodifuzorului în cauză. (...) Deci NU era o sesizare, un material ţinut în interiorul instituţiei. Toate aceste sesizări sunt remise radiodifuzorilor conform protocolului pe care îl avem semnat", a mai spus Laura Georgescu.

În captura foto de mai jos se poate vedea că transmiterea de către CNA a sesizării s-a realizat abia în data de 12 decembrie, la două zile după ce Laura Georgescu o citise pe post şi o invocase ca motivare în decizia de a respinge transformarea Antena 2 în Antena Stars!
Declaraţia Laurei Georgescu din 13 decembrie, când afirmă că CNA este obligat să transmită radiodifuzorului sesizările şi nu să le ţină în interiorul instituţiei.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close