Antena 3 CNN Actualitate Media Dragoș Dumitriu, fost deputat și jurnalist Sputnik, a murit la 57 de ani, după un infarct post-COVID

Dragoș Dumitriu, fost deputat și jurnalist Sputnik, a murit la 57 de ani, după un infarct post-COVID

Dragoș Petre Dumitriu, fost deputat şi jurnalist la Sputnik România, a murit, după ce a făcut un infarct post-COVID.

Dragoș Dumitriu, fost deputat și jurnalist Sputnik, a murit la 57 de ani, după un infarct post-COVID
Sursa foto: captura sputnik.md
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2021   •   23:21

Decesul a fost anunțat de publicația Sputnik, acolo unde Dragoș Dumitriu, în vârstă de 57 de ani, a lucrat ca editorialist, potrivit jurnaluldearges.ro.

După ce a fost infectat cu coronavirus, Dragoș Dumitriu a stat în spital aproape o lună, iar tratamentul părea să dea roade.

Acum, însă, a fost răpus de un infarct. Dragoș Dumitriu, fost deputat, a fost membru al grupurilor PRM și PC în perioada 2004-2008.

De la declanșarea pandemiei, site-ul de știri amintit și editorialistul au publicat intens protestele antimască, antirestricții și antivaccinare.

"Dragoș Dumitriu, colegul nostru, a plecat la cele veșnice, după o viață în care a apărat valorile românești și a fost mereu de partea adevărului!

Dragoș Dumitriu a fost sufletul redacției Sputnik din România, articolele sale lansând adevărate dezbateri publice și atingând temele fundamentale ale actualității românești, pe care presa mainstream le ocolește, de multe ori.

A avut curajul să spună lucrurilor pe nume și atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoș!

Fost deputat în Parlamentul României, care și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești, Dragoș Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României și șansele ei de a fi o țară independentă și puternică, așa cum și-o dorea el.
Dumnezeu să îl odihnească!

Condoleanțe familiei și celor apropiați!", este mesajul transmis de Redacția Sputnik.
 

×
Subiecte în articol: Dragoș Petre Dumitriu COVID-19
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close