Antena 3 CNN Actualitate Media După 25 de ani de emisiune, Oprah Winfrey Show a ajuns la final

După 25 de ani de emisiune, Oprah Winfrey Show a ajuns la final

După 25 de ani de emisiune, Oprah Winfrey Show a ajuns la final
Sursa foto: Foto: madonnadenmark.com
26 Mai 2011   •   10:37

Regina talk-show-urilor, considerată multă vreme drept cea mai influentă celebritate din lume, Oprah Winfrey a încheiat ultimul sezon al celebrei emisiuni The Oprah Winfrey Show.

După 25 de ani în care a fost urmărită de miliarde de oameni din peste 100 de ţări, Oprah a părăsit platoul de filmare şi a păşit pe scena de la United Center din Chicago, unde s-au filmat ultimele episoade ale emisiunii, în aplauzele a 13.000 de oameni.

Vedetele, de la actori de top, la cântăreţi sau sportivi au sosit în număr mare pentru a-şi lua adio de la Oprah şi a-i spune cât de mult a însemnat pentru ei. Tom Cruise, Aretha Franklin, Beyonce, Madonna, Tom Hanks, Stevie Wonder, Michael Jordan şi mulţi alţii au păşit pe scena de la United Center pentru a sta de vorba cu Oprah pentru ultima data la Oprah Winfrey Show.

 

De la episodul de debut, intitulat "Cum să te căsătoreşti cu bărbatul/femeia pe care îl/o doreşti", Oprah a filmat 4.560 de episoade, a primit 48 de premii Emmy, a primit cinci preşedinţi diferiţi ai Statelor Unite ca invitaţi ai emisiunii, iar interviul cu Michael Jackson a fost privit de 62 de milioane de telespectatori la data difuzării.

Pe canapeaua de la Oprah Winfrey Show au sosit, pe parcursul celor 25 de ani, actori, muzicieni, politicieni, sportivi, lideri religioşi importanţi sau oameni simpli cu o poveste de spus. Toţi au discutat deschis şi sincer despre ce au dorit, fără să se ferească de subiecte spinoase rasismul, egalitatea sexelor, violenţa domestică sau homofobia.

În cele peste 4.000 de episoade au existat numeroase momente remarcabile, câteva dintre ele au fost determinante pentru a o consacra pe Oprah drept cea mai importantă şi influentă realizatoare de televiziune.

În 1986, Oprah povesteşte că a fost violată în copilărie. Confesiunea ei a stabilit modul cum a fost privită emisiunea, dar a indicat şi campania neoficială pentru ajutorarea victimelor abuzurilor. "Căruciorul cu grăsime" în 1988 a fost momentul în care Oprah a venit în platou cu echivalentul în grăsime al kilogramelor pe care le-a slăbit cu ajutorul dietei. Interviul cu Michael Jackson din 1993, cel mai urmărit episod din istoria Oprah Winfrey Show, înregistrând 62 de milioane de telespectatori la prima difuzare.

Oprah va continua să realizeze emisiuni, însă o va face pe propriul canal de televiziu, Oprah Winfrey Network.
 

×
Subiecte în articol: Oprah Winfrey sezon
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close