Antena 3 CNN Actualitate Media Echipa de câştigători a Antenei 3 s-a întors de la Londra, după ce a primit premiul special la gala AIB

Echipa de câştigători a Antenei 3 s-a întors de la Londra, după ce a primit premiul special la gala AIB

Echipa de câştigători a Antenei 3 s-a întors de la Londra, după ce a primit premiul special la gala AIB
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Noi 2011   •   12:25

Echipa de câştigători a Antenei 3 s-a întors acasă, după ce a primit premiul special al juriului în gala AIB, de la Londra. Distincţia a fost acordată pentru reportajul "Oraşul otrăvit" realizat de echipa lui Carmen Avram de la emisiunea "În premieră".

Juriul AIB a acordat premiul special emisiunii "În premieră", pentru reportajul Oraşul Otrăvit. Deşi este un subiect strict românesc, fără implicaţii majore pe plan extern, juriul a fost puternic impresionat.  "Oraşul otrăvit" este povestea incredibilă despre pământul otrăvit cu tone de mercur din inima oraşului Turda, unde toată populaţia respiră vapori de mercur şi praf cancerigen în fiecare zi.



La întoarcere, jurnaliştii au fost aşteptaţi de familiile lor, dornice să îi felicite.

"Sunt foarte mândră de colegii mei, sunt foarte mândră de Antena 3, de echipa de aici, suntem foarte buni", a declarat Dana Grecu

"A fost foarte bine. (...)  Multumesc colegilor mei că sunt în stare să ia premii de pe urma cărora să profit eu şi să mă duc la Londra," a spus Mircea Badea.

"E greu să spui lucrurile astea, te bucură, să le pui în cuvinte...Suntem foarte mulţumiţi, a fost minunat, ne-am întors, să vedem acum ce facem nou" a precizat directorul Antena 3, Mihai Gâdea.

La premiile International Media Excellence Awards, acordate de The Association for International Broadcasting, Antena 3 a fost singura televiziune din România care a ajuns în finală. În finală, Antena 3 a învins posturi de televiziune precum CNN International, Aljazeera English, Swiss Television sau BBC London.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

 



×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close