Antena 3 CNN Actualitate Media Ela Crăciun a realizat prima emisiune TV din România filmată integral de acasă cu telefonul

Ela Crăciun a realizat prima emisiune TV din România filmată integral de acasă cu telefonul

Ela Crăciun s-a adaptat recomandărilor autorităților de a limita deplasarea și contactul cu alte persoane și a realizat emisiunea sa, "Numai de bine", difuzata duminica dimineata la Antena 3, integral de acasă.

Ela Crăciun a realizat prima emisiune TV din România filmată integral de acasă cu telefonul
Sursa foto: Facebook
24 Mar 2020   •   20:02

Vedeta și-a protejat echipa prin a nu mai înregistra programul din platoul de televiziune și a găsit soluția pentru a continua proiectul chiar și în timpul epidemiei COVID-19.

Astfel, intro-urile emisiunii au fost filmate acasă, cu telefonul mobil, iar intervențiile invitaților au avut loc prin programe de conferințe video online. Inițiaiva a fost lăudata de telespectatorii emisiunii și de fanii vedetei de pe paginile de socializare, acețtia apreciind faptul că s-a adaptat situației din prezent și și-a protejat echipa față de pericolele la care ar fi fost expusă daca ar fi filmat în studio sau pe teren.

„Traversăm o perioadă foarte dificilă, cu multe provocări, în care este vital să respectăm recomandările autorităților și să stăm cât mai izolați. Noi filmam până acum emisiunea în studio, iar reporterii mergeau mult pe teren si interacționau cu multe persoane.

Pentru a se proteja, acum întreaga echipă lucrează de acasă. Am apelat la specialiștii cu care trebuia să filmam, conform desfășuratorului, să ne trimită înregistrări video cu telefonul, ori să realizam interviurile prin aplicații de teleconferinte. Interventiile mele din studio au fost filmate acum acasă. Sora mea m-a filmat cu telefonul”, a declarat Ela Craciun.

Emisiunea "Numai de bine" se va filma ]n continuare în acest mod cât timp distanțarea socială va fi impusă de autorități.

×
Subiecte în articol: ela craciun
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close