Antena 3 CNN Actualitate Media Elif si Prizoniera dragostei, telenovelele care au cucerit inimile romancelor. Happy Channel, lider de audienta in cel mai important interval orar al zilei!

Elif si Prizoniera dragostei, telenovelele care au cucerit inimile romancelor. Happy Channel, lider de audienta in cel mai important interval orar al zilei!

Elif si Prizoniera dragostei, telenovelele care au cucerit inimile romancelor. Happy Channel, lider de audienta in cel mai important interval orar al zilei!
09 Aug 2016   •   16:39

Happy Channel  a fost, din nou lider de audienţă cu programele sale, dar şi  pe intervale orare importante, ceea ce demonstrează că devine, la scurt timp de la lansare, se impune printre primele opţiuni de vizionare ale publicului feminin.

Astfel, luni, Happy Channel este lider de audienţă în Prime-Time, între orele 19,00 – 23,00, la nivelul nişei care se adresează femeilor, cu o cota de piaţă de 3,6%. În acest interval orar, telespectatoarele au putut urmări emisiunea “Dreptul la fericire”, precum şi telenovelele care au devenit deja un fenomen în România, “Prizonieră dragostei” şi “Elif”.  De altfel, “Prizoniera dragostei” a fost luni lider de audienţă pe nişa din care face parte, cu o cota de piaţă de 6,7%, în timp ce  următoarea televiziune clasată, Acasă TV, a avut o cota de piaţă de două ori mai mică. Şi “Elif”, la doar câteva zile de la lansare, a urcat Happy Channel pe primul loc în clasamentul posturilor dedicate femeilor, înregistrând o cota de piaţă de 4,4%.

ÎN ceea ce priveşte clasamentul tuturor televiziunilor, Happy Channel a fost din nou pe locul al patrulea pe timpul difuzării telenovelei Prizoniera dragostei şi pe locul al cincilea pe intervalul lui Elif.

Happy a fost şi lider de audienţă în Late fringe (interval orar 23,00 – 02,00), când este difuzată şi emisiunea Happy Day, cu Chriss, Vlad şi Rapha, precum şi în Day Time ( 10,00 – 16,00).

Cu astfel de performanţe de audienţă, Happy Channel demonstrează că este un post în ascensiune, aflata în topul preferinţelor femeilor cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Sursă: Kantar Media
Target: 18-49 Femei Urban

×
Subiecte în articol: Happy Channel
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close