Antena 3 CNN Actualitate Media “ELLEN SHOW” - Din 17 iunie la Euforia TV

“ELLEN SHOW” - Din 17 iunie la Euforia TV

“ELLEN SHOW” - Din 17 iunie la Euforia TV
17 Iun 2011   •   13:06

Cel mai tare daily show din America vine si in Romania, in exclusivitate la Euforia TV din 17 iunie.

Odata cu incheierea ultimului sezon “Oprah”, “Ellen Show” preia locul 1 in daytime-ul american si din intreaga lume.
Gazda si producator al show-ului, Ellen este o figura  foarte cunoscuta in televiziune, o deschizatoare de drumuri in entertainment. Voce comica cu rezonanta si o cariera de mai bine de doua decenii de stand-up comedy, Ellen DeGeneres si-a castigat publicul inca de la primele aparitii pe scena prin spontaneitate si eleganta discursului original. Vedeta a fost inclusa de curand in Top 5 Forbes “Cele mai influente femei din Media” si a fost votata “Cea mai buna gazda de talk-show daytime” de catre cititorii parade.com. actrita cu Emmy, Grammy, Prime Time Emmy. In 2003 a avut mare success cu rolul Dory in hit-ul animat “Finding Nemo” si cu publicarea celui de-al doilea best-seller “The Funny Thing is…”

Ellen are invitati de marca, cu mare notorietate in show-bizz-ul american. Povesteste intamplari amuzante. Show-ul ei este un mix de interviuri cu vedete, cantareti, concursuri pentru cei din platou. Show-ul  are un scop bine definit, rasul si buna dispozitie. Dintre invitatii de marca: David Beckham, Jennifer Aniston, Jennifer Garner, Katherine Heigl, Heidi Klum, Paul McCartney, Prince, Sir Elton John, Lady Gaga, Cher, Madonna, Mariah Carey, Mary J. Blige, Pink.

S-a scris despre show in toate publicatiile mari: in People, Entertainment Weekly, The New York Times, USA Today, TV Guide. Toate vorbesc despre show ca cel mai bun program zilnic. Ellen continua sa apara in ziare importante. Show-ul a castigat premiul Genesis la categoria talk show, iar Ellen a fost numita Femeia Anului.  De Generes a castigat recent doua premii Teen Choice Awards-Choice Commedian&Choice Twit si a luat premiul Peopleăs Choice Award pentru cel mai bun talk-show.

Show-ul este cunoscut  atat pentru host si invitatii sai cat si pentru implicarile in proiectele umanitare. Show-ul a strans peste 10 milioane $ pentru locuitorii din New Orleans si a fost partener  cu fundatia “Make it Right” initiate de Brad Pitt pentru refacerea vietii locuitorilor din New Orleans. Show-ul a avut si un episod special dedicate cancerului la san tot cu scopuri umanitare.



×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close