“ELLEN SHOW” - Din 17 iunie la Euforia TV

17 Iun 2011   •   13:06
“ELLEN SHOW” - Din 17 iunie la Euforia TV

Cel mai tare daily show din America vine si in Romania, in exclusivitate la Euforia TV din 17 iunie.

Odata cu incheierea ultimului sezon “Oprah”, “Ellen Show” preia locul 1 in daytime-ul american si din intreaga lume.
Gazda si producator al show-ului, Ellen este o figura  foarte cunoscuta in televiziune, o deschizatoare de drumuri in entertainment. Voce comica cu rezonanta si o cariera de mai bine de doua decenii de stand-up comedy, Ellen DeGeneres si-a castigat publicul inca de la primele aparitii pe scena prin spontaneitate si eleganta discursului original. Vedeta a fost inclusa de curand in Top 5 Forbes “Cele mai influente femei din Media” si a fost votata “Cea mai buna gazda de talk-show daytime” de catre cititorii parade.com. actrita cu Emmy, Grammy, Prime Time Emmy. In 2003 a avut mare success cu rolul Dory in hit-ul animat “Finding Nemo” si cu publicarea celui de-al doilea best-seller “The Funny Thing is…”

Ellen are invitati de marca, cu mare notorietate in show-bizz-ul american. Povesteste intamplari amuzante. Show-ul ei este un mix de interviuri cu vedete, cantareti, concursuri pentru cei din platou. Show-ul  are un scop bine definit, rasul si buna dispozitie. Dintre invitatii de marca: David Beckham, Jennifer Aniston, Jennifer Garner, Katherine Heigl, Heidi Klum, Paul McCartney, Prince, Sir Elton John, Lady Gaga, Cher, Madonna, Mariah Carey, Mary J. Blige, Pink.

S-a scris despre show in toate publicatiile mari: in People, Entertainment Weekly, The New York Times, USA Today, TV Guide. Toate vorbesc despre show ca cel mai bun program zilnic. Ellen continua sa apara in ziare importante. Show-ul a castigat premiul Genesis la categoria talk show, iar Ellen a fost numita Femeia Anului.  De Generes a castigat recent doua premii Teen Choice Awards-Choice Commedian&Choice Twit si a luat premiul Peopleăs Choice Award pentru cel mai bun talk-show.

Show-ul este cunoscut  atat pentru host si invitatii sai cat si pentru implicarile in proiectele umanitare. Show-ul a strans peste 10 milioane $ pentru locuitorii din New Orleans si a fost partener  cu fundatia “Make it Right” initiate de Brad Pitt pentru refacerea vietii locuitorilor din New Orleans. Show-ul a avut si un episod special dedicate cancerului la san tot cu scopuri umanitare.x close