Antena 3 CNN Actualitate Media Emoţii la Londra. Carmen Avram vorbeşte despre premiul AIB câştigat de emisiunea "În premieră"

Emoţii la Londra. Carmen Avram vorbeşte despre premiul AIB câştigat de emisiunea "În premieră"

Emoţii la Londra. Carmen Avram vorbeşte despre premiul AIB câştigat de emisiunea "În premieră"
de N.B.    |    11 Noi 2011   •   09:38

Miercuri seară, la Londra, în cadrul premiilor AIB, Carmen Avram şi echipa emisiunii "În Premieră" de la Antena 3 au câştigat PREMIUL SPECIAL din partea JURIULUI (The AIB's International Jury Highly Commends), pentru documentarul "Oraşul Otrăvit".

 


Joi seară, în cadrul unei ediţii speciale realizate în direct de la Londra, Carmen Avram a ţinut să le mulţumească celor din echipa "În premieră" şi celor din redacţia de ştiri Antena 3, cei care au contribuit la succesul reportajelor emisiunii.

Jurnalista se declară onorată că, datorită muncii şi efortului echipei, a ajuns la această gală şi a simţit emoţia premiilor. De remarcat este, susţine Carme Avram, că deşi premiul cel mare a fost acordat unui reportaj de imapct internaţional, juriul a ţinut să acorde un premiu special reportajului "În premieră", deşi acesta trat un subiect local, fără implicaţii majore pe plan extern. Această distincţie confirmă faptul că acesta este un produs jurnalistic de calitate, care a fost recunoscută de juriul de specialitate.
 


Ediţia specială, realizată la Londra, a oferit şi un moment inedit, sora jurnalistei Carmen Avram a intrat în direct şi a vorbit despre emoţiile pe care le are când aceasta se află pe teren pentru a realiza reportaje.
 


Carmen Avram şi echipa emisiunii “În premieră” au mai fost nominalizaţi cu materialul “Români pe drumuri” la categoria Current Affairs Documentary – TV.
 


Premiile International Media Excellence Awards sunt acordate de The Association for International Broadcasting. Antena 3 a fost singura televiziune din România care a ajuns în finala premiilor AIB 2011, alături de alte posturi de televiziune imense ca renume şi profesionalism: CNN International, Aljazeera English, Swiss Television sau BBC London.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close