Antena 3 CNN Actualitate Media Euforia TV dă lovitura cu seriale de succes internaţional. Grila se va deschide cu difuzarea celebrului serial "Ally McBeal"

Euforia TV dă lovitura cu seriale de succes internaţional. Grila se va deschide cu difuzarea celebrului serial "Ally McBeal"

 Euforia TV dă lovitura cu seriale de succes internaţional. Grila se va deschide cu difuzarea celebrului serial "Ally McBeal"
04 Sep 2012   •   10:37

Toamna aceasta, Euforia TV aduce în prim-plan seriale americane de mare succes internaţional, subiecte captivante, intrigi pe masură şi actori de renume, seriale-drama, premiere naţionale, dar şi un reality-show de top cu vedete autohtone foarte carismatice şi cu un subiect de interes pentru femeile din România.

Grila se va deschide cu difuzarea celebrului serial "Ally McBeal" ce va fi difuzat din 17 septembrie la Euforia TV, luni-joi, de la ora 23.00. Serialul "Ally McBeal" a avut nici mai mult nici mai puţin de 33 de moninalizări la premiile Emmy şi 5 premii câştigate, 4 Globuri de Aur, nominalizat la Satellite Awards şi Bafta Television Awards. Aşa a reuşit să cucerească de-a lungul anilor inimile a milioane de telespectatoare din întreaga lume.

Practic necunoscută publicului de televiziune înainte de "Ally”, Calista Flockhart a intrat spectaculos în rol şi a ajuns rapid în centrul atenţiei publicului imediat după lansarea acestui serial. Billy, iubitul din copilărie al lui Ally, lucrează la firma de avocatura unde ea tocmai s-a angajat. Nu numai că Billy s-a căsătorit, dar superba lui soţie, Georgia, este tot avocat. În plus, Ally pierde primul ei caz, care ar fi trebuit să fie "o victorie uşoară". Ar putea oare lucrurile să meargă mai prost de atât? Poate că Ally ar trebui să urmeze sfatul acţionarului firmei, Richard Fish: "Câştigă suficienţi bani şi toate celelalte vor veni după aceea.“

Un serial despre dezamăgire şi suspiciune îmbinat la perfecţie cu un optimism debordant şi buna dispoziţie, dar şi cu şansa unui nou început.

Salut-o şi tu pe Ally din 17 septembrie la Euforia TV!

×
Subiecte în articol: Euforia Tv serial
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close